Aanbieding!
 • Heartsine 500P Defibrillator pakket voor binnen kopen
 • AED kopen: AED merk Heartsine samaritan 500P
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • AED binnenkast van Arky
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Safeset
 • AED + Stickerset
 • Heartsine 500P Defibrillator pakket voor binnen kopen
 • AED kopen: AED merk Heartsine samaritan 500P
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • AED binnenkast van Arky
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Safeset
 • AED + Stickerset

HeartSine 500P Binnenpakket

(5 klantbeoordelingen)

1.600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.467,89)

 • Heartsine 500P AED (halfautomaat)
 • Arky metalen binnenkast met alarm
 • Softcase om AED in op te bergen
 • Stickerpakket + reanimatiekit
 • PadPak voor volwassenen
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 56

  IP 56

  Water en stof- dichtheid AED
Offerte op maat

Een Heartsine 500P binnenpakket kopen, eenvoudig en compleet. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over welke AED artikelen u, naast de Heartsine 350P AED, moet kopen. Wel zo gemakkelijk! Bij AEDmaster kunt u kiezen uit een drietal verschillende AED pakketten. Namelijk een AED binnenpakket, een AED buitenpakket en een AED flexibel pakket. Het betreft hier een AED binnenpakket.

Inhoud Heartsine 500P binnenpakket:

 • Heartsine 500P AED (halfautomatisch)
 • Softcase
 • ARKY metalen binnenkast
 • 1x PadPak / elektroden voor volwassenen
 • AED stickerpakket (5 stickers)
 • Safeset (Reanimatiekit)

Reanimatie feedback

De 500P AED is uitgerust met reanimatie feedback, maar wat betekent dat precies? De betekenis van reanimatie feedback bij een AED is; De hulpverlener zo goed mogelijk begeleiden tijdens de reanimatie, waardoor het eenvoudiger is om het aanbevolen tempo en de diepte van de borstcompressie te bereiken, tijdens de hartmassage. Deze informatie wordt vanuit de AED gegeven.

Het merk Heartsine

Het merk Heartsine is in de zestiger jaren ontstaan en Professor John Anderson heeft hier een sleutel rol ingespeeld. Hij is destijds door het Royal Victoria Ziekenhuis benaderd om een mobiele defibrillator te ontwikkelen. Hierdoor was het voor het eerst mogelijk om een patiënt buiten het ziekenhuis te defibrilleren. Dit is tot op heden nog één van de grootste prestaties. De eerste echte AED is in 1981 in Noord-Ierland ontwikkelt. Pas in 1991 is het AED merk Heartsine, door John Anderson, opgericht. Hierbij ligt de expertise van de voorafgaande jaren ten grondslag. In 2001 was de eerste Heartsine Samaritan AED ontwikkeld en vanaf 2004 is deze ook voor het publiek toegankelijk. Nast het Heartsine 500P binnenpakket is er ook de Heartsine 350PHeartsine 360PHeartsine 500P, Flexibel pakket en het Heartsine buitenpakket

Advies van AEDmaster

Koop het Heartsine 500P binnenpakket, omdat die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Zoals bijvoorbeeld; de IP-waarde en de compactheid. Dat kan een reden zijn om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Heartsine 500P binnenpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is dit AED pakket een zeer goede keuze! Een losse AED kopen kan natuurlijk ook!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Heartsine 500P binnenpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie HeartSine 500P Binnenpakket

Merk(en) Heartsine
Jaarlijkse Kosten (10j) € 177 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 56
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Binnenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7423653763772

Lees meer

Klant beoordelingen HeartSine 500P Binnenpakket

4.80

Gebaseerd op 5 reviews

5 steren
4 reviews
4 steren
1 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Deze AED is met feedback. In de training ermee gewerkt echt super! Aanrader

 2. 5

  Heel fijn apparaat met dat reanimatiefeedback. Mooi compleet alles in 1 keer thuis.

 3. 4

  Echt een top apparaat. Meet zelfs hoe diep je de borst indrukt tijdens reanimeren. Verder is het een goed compleet pakket. Prijs is okè

 4. 5

  Top service

 5. 5

  Het Heartsine 500P binnenpakket is echt een top pakket. De AED's van Heartsine zijn dan misschien iets onbekender, maar dat wil niet zeggen dat het een minder goed product is. De 500P voorziet de AED bediener van reanimatiefeedback. Daarnaast kunnen de AED's tegen een stootje, zijn compact en zijn het beste bestand tegen het Nederlandse weer. Dus als u de AED wellicht buiten in gaat zetten of de AED komt buiten te hangen, dan adviseren wij een buitenpakket aan te schaffen met een Heartsine AED.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen HeartSine 500P Binnenpakket

Video HeartSine 500P Binnenpakket

Gebruiksvideo Heartsine 500P AED

Artikelen HeartSine 500P Binnenpakket

AED pakket Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel