• Defibtech Lifeline AED Binnenpakket
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED elektroden
 • Defibtech AED binnenkast met alarm
 • Defibtech Llifeline AED schoudertas
 • Defibtech Lifeline AED Binnenpakket
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED elektroden
 • Defibtech AED binnenkast met alarm
 • Defibtech Llifeline AED schoudertas

Defibtech Lifeline Binnenpakket

(6 klantbeoordelingen)

1.525,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.399,08)

 • Defibtech Lifeline AED (half of volautomaat)
 • Arky metalen binnenkast met alarm
 • Vervangingstermijn accu: 7 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. AED-sticker, safeset en schoudertas
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 54

  IP 54

  Water en stof- dichtheid AED
Offerte op maat

Defibtech Lifeline binnenpakket

Een Defibtech Lifeline binnenpakket kopen, eenvoudig en compleet. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over welke AED artikelen u, naast de Defibtech Lifeline AED, moet kopen. Wel zo gemakkelijk! Bij AEDmaster kunt u kiezen uit een drietal verschillende AED pakketten. Namelijk een AED binnenpakket, een AED buitenpakket en een AED flexibel pakket. Het betreft hier een AED binnenpakket.

Inhoud binnenpakket:

 • Defibtech Lifeline AED (half of volautomaat)
 • AED Binnenkast (met akoestisch alarm)
 • Raam-sticker “AED in dit gebouw aanwezig”
 • Elektroden voor volwassenen
 • AED draagtas
 • Safeset

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast het Defibtech Lifeline Binnenpakket verkopen wij ook de Defibtech Lifeline View, Defibtech Lifeline AED los. Daarnaast hebben wij nog een flexibel pakket.

Alternatief voor Defibtech Lifeline binnenpakket

Naast het Defibtech Lifeline AED pakket bieden wij ook een Defibtech Lifeline View binnenpakket aan. Dit pakket is exact hetzelfde als het Lifeline AED pakket. Het enige verschil is de AED. De Defibtech Lifeline View AED beschikt over een LCD scherm, waardoor u naast auditieve ook visuele ondersteuning krijgt.

Defibtech Lifeline Elektroden

Reanimatie speelt een cruciale rol in het redden van levens tijdens noodgevallen. Daarom is het van essentieel belang om te beschikken over betrouwbare en veilige elektroden, zoals de Defibtech Lifeline elektroden. Deze elektroden zijn compatibel met Defibtech Lifeline AED's en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u altijd op de juiste hulp kunt rekenen.

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, en zijn vooraf aangesloten op de AED, zodat ze onmiddellijk klaar zijn voor gebruik. Deze elektroden zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en hebben een duidelijke markering voor een juiste plaatsing, wat de kans op succesvolle reanimatie verhoogt.

Defibtech Lifeline kinderelektroden

Defibtech Lifeline kinderelektroden zijn specifiek ontworpen om de veiligheid en effectiviteit van reanimatie bij kinderen te garanderen. Deze elektroden hebben een kleiner formaat en een lagere energieafgifte, aangepast aan de behoeften van jongere patiënten. Ook deze kinderelektroden zijn vooraf aangesloten op de AED, wat een snelle en efficiënte reanimatie bevordert.

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline Binnenpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline Binnenpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline Binnenpakket

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 173 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 7 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Nee
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Binnenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline Binnenpakket

4.83

Gebaseerd op 6 reviews

5 steren
5 reviews
4 steren
1 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 4

  Gedegen goed apparaat en prettig in gebruik. De kast en AED werden keurig op tijd geleverd. Ook goede info gehad.

 2. 5

  Mooi compleet pakket, Defibtech is echt een vooraanstaand top merk! Wordt veel bij ons gebruikt en altijd naar tevredenheid. Wij zijn een maatschap met fysiotherapeuten

 3. 5

  Met deze aed hebben we getraind en is bijzonder handig en werkt zeer goed volgens de trainer. De kast is ook fraai. Snel geleverd door dit bedrijf

 4. 5

  Compleet AED pakket

 5. 5

  Top merk

 6. 5

  Bedankt, wij zijn blij met ons AED pakket

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline Binnenpakket

Video Defibtech Lifeline Binnenpakket

Video Defibtech Lifeline aed

Artikelen Defibtech Lifeline Binnenpakket

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk. Zoll Plus AED €1.250,00 – €1.300,00 Incl.

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel