• Defibtech Lifeline flexibel AED pakket kopen
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Universele ophangbeugel kopen
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech AED schoudertas
 • Zoll Plus AED flexibelpakket
 • Defibtech Lifeline flexibel AED pakket kopen
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Universele ophangbeugel kopen
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech AED schoudertas
 • Zoll Plus AED flexibelpakket

Defibtech Lifeline Flexibelpakket

(12 klantbeoordelingen)

1.550,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.422,02)

 • Defibtech Lifeline AED (half- of volautomaat)
 • Ophangbeugel AED en schoudertas
 • Vervangingstermijn accu: 7 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. safeset, AED sticker
 • IP 54

  IP 54

  Water en stof- dichtheid AED

Defibtech Lifeline flexibelpakket kopen? U heeft keuze uit een halfautomatische of volautomatische AED. De bijgeleverde schoudertas draagt bij aan de mobiliteit. Door de vormgeving, de snelle oplaadtijd en het gewicht maakt de defibrillator ideaal voor festivals en/of evenementen.

Defibtech Lifeline als vol- of halfautomaat kopen

De AED in het Defibtech Lifeline flexibelpakket is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Inhoud Defibtech Lifeline flexibelpakket

 • Defibtech Lifeline AED
 • Medizon draagtas
 • Elektroden voor Volwassenen
 • AED stickerpakket
 • Safeset (Reanimatiekit)

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast dit pakket is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline AED beschikbaar.

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline flexibelpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is deze AED een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Defibtech Lifeline flexibelpakket. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Merk Defibtech
Soort AED pakket Flexibel
Geschikt voor buiten Ja, Nee
Tweetalige AED Nee

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

 1. 5

  Voor de buurt aangeschaft

 2. 5

  Zeer geschikt

 3. 5

  Zeer goede klantenservice

 4. 5

  Veel gebruikte AED dus goed herkenbaar. Goede voorlichting gehad.

 5. 5

  Wij hebben hier meer getraind op de BHV training en was zeer prettig. Duidelijke stem. Advies was ook goed en de levering was super snel.

 6. 5

  Gekocht voor onze flatgalerij. Prima apparaat en ik spreek uit ervaring als bhv’er!

 7. 4

  Mooi compleet pakket en kleur is echt top! Werkt super. Handig en eenvoudig in gebruik

 8. 5

  Dit is onze tweede Defibtech die wij hebben aangeschaft. Nooit wat mee gehad. Goede AED!

 9. 4

  Mooi compact apparaat met een handige draagbeugel. Door de kleur valt de AED goed op.

 10. 5

  Voordelige keuze! Alles in 1 en direct klaar voor gebruik

 11. 5

  Goed advies gehad over deze aed. Geeft goede instructies. Prijs even naar vragen….scheelt altijd iets ;-)

 12. 5

  Compleet en alles wat nodig is. Prijs is ook erg prettig

Een beoordeling toevoegen

Geef een antwoord

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Video Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Video Defibtech Lifeline aed

Artikelen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Defibrillator kopen / AED kopen

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech Lifeline AED Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline View Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline […]

Wat betekent AED en welke AED moet ik kiezen?

Een vol- of halfautomatische AED?

Kiest u een vol- of halfautomatische AED? Een vol- of halfautomatische AED? Wat is het verschil en waarom zijn er twee soorten AED’s? Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook AED’s waar gewoon maar één versie van is. In dit artikel proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven op bovenstaande vragen. Met […]

AED verzekering bij Diefstal

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal verzekering. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech […]