• Defibtech Lifeline view AED flexibelpakket kopen
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline View AED accu
 • Defibtech Lifeline view AED tas
 • Universele ophangbeugel kopen
 • Defibtech Lifeline view AED flexibelpakket kopen
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline View AED accu
 • Defibtech Lifeline view AED tas
 • Universele ophangbeugel kopen

Defibtech View Flexibelpakket

(4 klantbeoordelingen)

1.665,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.527,52)

 • Defibtech Lifeline View AED (half of volautomaat)
 • Handige schoudertas met ophangbeugel
 • Met LCD scherm en tweetalig
 • Ideaal voor internationale omgeving
 • Incl. safeset en raam-sticker
 • IP 54

  IP 54

  Water en stof- dichtheid AED
Offerte op maat

Defibtech View flexibelpakket kopen? U heeft keuze uit een halfautomatische of volautomatische AED. De bijgeleverde schoudertas draagt bij aan de mobiliteit. Door de vormgeving, de snelle oplaadtijd en het gewicht maakt de defibrillator ideaal voor festivals en/of evenementen.

Defibtech View als vol- of halfautomaat kopen

De AED in het Defibtech View flexibelpakket is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Inhoud Defibtech View flexibelpakket

 • Defibtech Lifeline AED
 • Medizon draagtas
 • Elektroden voor Volwassenen
 • AED stickerpakket
 • Safeset (Reanimatiekit)

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech View flexibelpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is deze AED een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Defibtech View flexibelpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Defibtech View Flexibelpakket

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 213 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Ja
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Flexibelpakket

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech View Flexibelpakket

5.00

Gebaseerd op 4 reviews

5 steren
4 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Producten zijn goed.

 2. 5

  Super dat scherm. De begeleiding is echt prima! Wel wat duurder maar dan heb je ook een goede.

 3. 5

  Voor onze appartementen complex hebben wij deze AED aangeschaft. Overzichtelijk met een scherm deze AED. Informatie voldoende en goed gekregen

 4. 5

  tevreden

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech View Flexibelpakket

Video Defibtech View Flexibelpakket

Video Defibtech Lifeline view aed

Artikelen Defibtech View Flexibelpakket

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk. Zoll Plus AED €1.250,00 – €1.300,00 Incl.

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel