• AED pakket
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!
 • AED safeset kopen
 • Aivia 200 AED buitenkast zonder pincode
 • Cardiac Science G5 AED accu
 • Cardiac Science G5 Elektroden volwassenen met CPRD
 • AED pakket
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!
 • AED safeset kopen
 • Aivia 200 AED buitenkast zonder pincode
 • Cardiac Science G5 AED accu
 • Cardiac Science G5 Elektroden volwassenen met CPRD

Cardiac Science Buitenpakket

(3 klantbeoordelingen)

2.250,00 Incl. BTW (Excl. BTW 2.064,22)

 • Cardiac Science G5 AED (half- of volautomaat)
 • Aivia 200 buitenkast met thermosstaat
 • Vervangingstermijn accu: 4 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. Safeset en raamsticker
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 55

  IP 55

  Water en stof- dichtheid AED
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Cardiac Science AED buitenpakket

Het Cardiac Science AED buitenpakket is speciaal voor u samengesteld. Het verschil, ten opzichte van het AED voordeelpakket, is de wandkast. Deze wandkast is geschikt voor buiten. De wandkast is hufterproof en voldoet aan de strengste eisen. Ook zit er een temperatuurregelaar in. Deze temperatuurregelaar is zeer belangrijk, want de AED en haar accu zijn kwetsbaar tijdens extreem weer. Zoals vorst of hoge zomertemperaturen. Daarom moet de wandkast bij een stroompunt wordt geplaatst. Hieronder staat alle gerelateerde informatie, betreffende het Cardiac Science AED buitenpakket.

Inhoud Cardiac Science buitenpakket

 • Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Keuze uit half- of volautomaat
 • G5 batterij
 • Elektroden volwassene
 • Software
 • USB kabel
 • Safeset
 • Avia verwamde buitenkast

G5 als vol- of halfautomaat kopen

De AED, in het Cardiac Science buitenpakket, is te verkrijgen in een vol- of halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u het Cardiac Science buitenpakket kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll. Naast de Cardiac Science G5 is er ook de Cardiac Science G3

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit Cardiac Science G5 pakket een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals het Cardiac Science buitenpakket. Terug naar AED overzicht.
Lees meer

Extra informatie Cardiac Science Buitenpakket

Merk(en) Cardiac science
Jaarlijkse Kosten (10j) € 297 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 7 jaar
Levensduur batterij 4 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Ja
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Nee
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Buitenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
Lees meer

Klant beoordelingen Cardiac Science Buitenpakket

 1. 5

  Algemene introductie: Als de toegewijde AEDtester van AEDmaster heb ik het voorrecht gehad om het Cardiac Science AED Buitenpakket grondig te onderzoeken. Cardiac Science is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en betrouwbare AED-oplossingen, en dit buitenpakket is daarop geen uitzondering.

  Testresultaten: Tijdens de tests was ik bijzonder onder de indruk van de robuuste bouw van dit apparaat. Het is duidelijk ontworpen om de elementen te weerstaan, met een hoge mate van water- en stofbestendigheid. De AED beschikt ook over een Rescue Ready-indicator die de operationele status continu controleert, wat een extra laag van betrouwbaarheid toevoegt. De gesproken instructies zijn helder en gemakkelijk te volgen, zelfs in een lawaaierige buitenomgeving.

  Toepassingen van het pakket: Dit buitenpakket is ideaal voor locaties zoals campings, golfbanen, en buitenevenementen waar de omstandigheden minder voorspelbaar zijn. De duurzaamheid en betrouwbaarheid maken het ook een uitstekende keuze voor industriële omgevingen zoals bouwplaatsen.

  Eindconclusie: Het Cardiac Science AED Buitenpakket is een uitstekende keuze voor elke buiten- of industriële locatie. Het combineert de betrouwbaarheid en innovatie waar Cardiac Science om bekend staat met functies die specifiek zijn ontworpen voor de uitdagingen van buitenomgevingen. Als u een AED nodig heeft die even robuust is als betrouwbaar, dan is dit het pakket voor u.

 2. 5

  Echt top, dat Cardiac Science AED Buitenpakket! Makkelijk te installeren en super robuust. Ja, het is een beetje aan de prijzige kant, maar hey, je kunt er levens mee redden. Zeker een aanrader!

 3. 5

  Een uitstekend buitenpakket

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Cardiac Science Buitenpakket

Video Cardiac Science Buitenpakket

Artikelen Cardiac Science Buitenpakket

Cardiac Science AED merk Powerheart G5

Cardiac Science

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]