AED merken met FDA keurmerk

De AED merken die AEDmaster aanbiedt zijn enkel A merken. Dat houdt in dat ze aan de aan de strengste eisen voldoen, over een FDA en CE keurmerk beschikken en zeer betrouwbaar zijn. Het grootste voordeel van een FDA gecertificeerde AED is dat er niet alleen zeer strenge eisen worden gesteld aan de productie, maar ook aan de beschikbaarheid van reserveonderdelen. Dus houdt een merk er mee op, dan moeten ze nog minimaal 1o jaar de artikelen als elektroden en batterijen blijven produceren. 

Cardiac Science

Het AED merk Cardiac Science is sinds 1991 actief als producent van gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende AED’s. Wereldwijd zijn er meer dan 500.000 Cardiac Science AED’s in omloop. Cardiac science is in 2019 overgenomen door Zoll. Wij bieden op het moment alleen de G5 aan. De AED merken die wij verkopen zijn de: Cardiac Science G5 AED kopen.

Defibtech

Het AED merk Defibtech is een toonaangevende ontwikkelaar van betrouwbare en robuuste AED’s. Wereldwijd zijn er meer dan 300.000 AED’s ingezet, waarvan 30.000 in Nederland. De AED merken die wij verkopen zijn de Defibtech lifeline AED als de Defibtech Lifeline View. Beide AED’s zijn te verkrijgen in vol- als halfautomaat. Defibtech Lifeline AED of Lifeline View AED kopen.

Heartsine

Het AED merk Heartsine is Europees en pionier op het gebied van AED’s. In iedere AED die in omloop is, wordt technologie gebruikt die ontwikkeld is door HeartSine technologen. De AED merken die wij verkopen zijn de Heartsine 350P en de 500P. Het grootste onderlinge verschil zit in de reanimatiefeedback. De 500P voorziet, degene die reanimeert, hier wel van. Bij de 350P is dit niet het geval. Heartsine 350p AED, 360P of Heartsine 500p kopen.

Philips

Het AED merk Philips, met Life Guidance, zijn gebruiksvriendelijk en geven u het zelfvertrouwen om snel en daadkrachtig op te treden en helpen u een leven te redden. Ze beschikken over het FDA keurmerk, waardoor ze voldoen aan de AED wetgeving. De AED’s zijn alleen verkrijgbaar als halfautomaat. De AED merken die wij verkopen zijn: Heartstart FRx en de Heartstart HS1

Zoll

Het AED merk Zoll is toonaangevend is op het gebied van reanimatie. Zoll maakt klinisch gesofisticeerde defibrillatoren en AED’s. Door de jaren heen hebben de AED’s zichzelf bewezen.  Verschillende overheden, verspreid over de hele wereld, maken hier gebruik van. Ze zijn te verkrijgen als vol- en halfautomaat. De AED’s die wij verkopen zijn de: Zoll Plus en de Zoll 3.

Physio Control

Het AED merk Physio Control is op 14 februari 1955 opgericht door Dr. Karl William. Hij was toen werkzaam als Cardioloog. Naast AED’s ontwikkelen ze ook Apparatuur voor de medische wereld. Alle AED’s beschikken over het FDA keurmerk en de CE Markering. De AED merken die Physio Control voert zijn de Lifepak 1000 en de Lifepak CR2. De laatste AED is een zogenoemde 3e generatie AED en is uitgerust met Wifi 3G en USB. 

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel