AED merken

De AED merken die AEDmaster aanbiedt zijn enkel A merken. Dat houdt in dat ze aan de aan de strengste eisen voldoen, over een keurmerk beschikken en ze zeer betrouwbaar zijn!

AED merken (Cardiac Science)

Cardiac Science

Het AED merk Cardiac Science is sinds 1991 actief als producent van gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende AED’s. Wereldwijd zijn er meer dan 500.000 Cardiac Science AED’s in omloop. Cardiac science is in 2019 overgenomen door Zoll. Wij bieden op het moment alleen de G5 aan. Cardiac Science G5 AED kopen

Defibtech

Het AED merk Defibtech is een toonaangevende ontwikkelaar van betrouwbare en robuuste AED’s. Wereldwijd zijn er meer dan 300.000 AED’s ingezet, waarvan 30.000 in Nederland. Wij verkopen zowel de Defibtech lifeline AED als de Defibtech Lifeline View. Beide AED’s zijn te verkrijgen in vol- als halfautomaat. Lifeline AED kopen of Lifeline View AED kopen.

Heartsine

Het AED merk Heartsine is Europees en pionier op het gebied van AED’s. In iedere AED die in omloop is, wordt technologie gebruikt die ontwikkeld is door HeartSine technologen. De AED merken die wij verkopen zijn de Heartsine 350P en de 500P. Het grootste onderlinge verschil zit in de reanimatiefeedback. De 500P voorziet, degene die reanimeert, hier wel van. Bij de 350P is dit niet het geval.  Heartsine 350p AED kopen of Heartsine 500p kopen.

Philips

Philips AED’s met Life Guidance zijn gebruiksvriendelijk en geven u het zelfvertrouwen om snel en daadkrachtig op te treden en helpen u een leven te redden. Ze beschikken over het FDA keurmerk, waardoor ze voldoen aan de AED wetgeving. De AED’s zijn alleen verkrijgbaar als halfautomaat. De AED merken die wij verkopen zijn: Heartstart FRx en de Heartstart HS1

Zoll AED's

Zoll

Het AED merk Zoll is  toonaangevend is op het gebied van reanimatie. Zoll maakt klinisch gesofisticeerde defibrillatoren en AED’s. Door de jaren heen hebben de AED’s zichzelf bewezen. Je ziet dit terug in het aantal AED’s dat in omloop is. Verschillende overheden, verspreid over de hele wereld, maken hier gebruik van. Ze zijn te verkrijgen in vol- als halfautomaten. De laatste AED, de Zoll 3, onderscheidt zich doordat er geen aparte kinderelektroden meer nodig zijn. Erg handig! Zoll Plus AED kopen of Zoll 3 AED kopen.