Aanbieding!
 • Zoll Plus kopen. De AED voor: bedrijf, buurt en vereniging!
 • AED zoll plus + elektroden
 • AED zoll plus + schoudertas kopen
 • AED zoll plus binnenzijde
 • Zoll Plus kopen. De AED voor: bedrijf, buurt en vereniging!
 • AED zoll plus + elektroden
 • AED zoll plus + schoudertas kopen
 • AED zoll plus binnenzijde

Zoll Plus AED

(13 klantbeoordelingen)

1.250,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.146,79)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • AED met Reanimatie Feedback
 • Elektroden en batterij gaan 5 jaar mee
 • Onervaren gebruiker: zeer geschikt
 • Populair bij: openbare instellingen, VVE en de industrie
 • 7 jaar

  7 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 5 jaar

  5 jaar

  Levensduur batterij
 • 5 jaar

  5 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Zoll plus AED

Zoll plus AED kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Zoll, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. Dus als u de Zoll Plus kopen wilt, dan weet u zeker dat de Zoll AED aan de wetgeving voldoet. Ook in 2023! De AED Plus beschikt over real cpr help tijdens de reanimatie.

Inhoud verpakking

 • Zoll plus AED
 • CPR Elektroden
 • Batterij
 • Draagtas
 • Safeset

Het merk Zoll

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede.

De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle Zoll AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll plus is ook de Zoll 3 AED te verkrijgen bij AEDmaster.

Zoll plus als vol- of halfautomaat kopen

De Zoll AED Plus is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken.

Dus wilt u de defibrillator van Zoll kopen? Dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Wat is Real CPR help technologie?

Real CPR help technologie ondersteunt bij reanimatie. CPR, of cardiopulmonale reanimatie, is een gemakkelijk te leren eerste hulp techniek. Het helpt slachtoffers bij een plotselinge hartstilstand of een ander medisch noodgeval om het slachtoffer in leven te houden, totdat medische professionals het overnemen.

Door deze technologie is het mogelijk om realtime feedback te ontvangen, tijdens de reanimatie. Stap voor stap leidt de Zoll AED u. Hierdoor weet u zeker dat de juiste volgorde wordt aangehouden. Dit is zeer belangrijk voor het geven van hoogwaardige reanimatie.

De stappen voor het reanimeren met defibrillator

 1. Zoek en haal de Zoll AED Plus op. Om kritieke minuten te besparen, is het beste als de AED locatie bekend is. Dus meld u AED aan bij HartslagNu.
 2. Zorg ervoor dat de patiënt droog is en dat de AED vrij is van stof en water.
 3. Schakel de AED in (zie led lampjes) en controleer de batterij en elektroden (cpr d padz).
 4. Bereid de borst van de patiënt voor en bevestig de twee elektroden .
 5. Dien de schok toe, indien geadviseerd.

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Zo garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED.

Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? De Zoll Plus AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

AED kopen met hulp?

Sta je op het punt om een AED te kopen, maar weet je niet welke te kiezen? Maak dan gebruik van onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze.

Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de Zoll AED Plus.

Extra informatie Zoll Plus AED

Merk Zoll
Kosten per jaar €152,- aanschaf + onderhoud gerekend over 10 jaar
Keurmerk FDA, CE
Fabrieksgarantie 7 jaar
Levensduur batterij 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Water- en stofbestendig Ja (IP55 waarde)
Tweetalige AED Nee
Inzet bij kinderen Nee
LCD scherm Nee
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset

Klant beoordelingen Zoll Plus AED

 1. 5

  De AED van Zoll Plus is naar verhouding het meest voordelig als het om het onderhoud van de AED gaat. Dit komt door de levensduur van de batterij en de aanschafkosten van de elektroden. U wilt een AED kopen, dan is de AED van Zoll een zeer goede keuze. De AED is zowel in een half- als vol automaat te verkrijgen.

 2. 5

  top

 3. 4

  Voor onze sportvereniging gekocht. Gedegen informatie gehad waarom ik het beste dit apparaat kon kopen. Ook goed dat de onderhoudskosten laag zijn

 4. 5

  Geweldige reanimatie feedback op deze AED. Qua jaarkosten ook voordelig

 5. 5

  Prima apparaat, feedback is echt heel hulpvol.

 6. 5

  Goed apparaat met juiste functies. Ook qua prijs erg prettig

 7. 5

  Fijne compacte en vooral overzichtelijke and. Makkelijk en doeltreffend in gebruik.

 8. 5

  Overzichtelijke AED die erg prettig is in gebruik. De houdbaarheid van accu en elektroden is mooi lang!

 9. 5

  Aed geeft duidelijk heldere instructie. Reanimatie feedback werkt perfect

 10. 4

  Prima en overzichtelijke AED zonder al te veel extra kosten. Prijs is prima

 11. 5

  aed doet wat ie moet doen. In onderhoud is deze aed laag. Snel geleverd tegen een mooie prijs

 12. 5

  AED is geweldig doordat er een reanimatie feedback op zit. Erg zinvol. Voor deze prijs is het echt een goede koop

 13. 5

  Fijn eenvoudig apparaat met lage kosten.

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Zoll Plus AED

Artikelen Zoll Plus AED

AED merk Zoll met Zol Plus en Zoll 3

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL AED is een draagbare defibrillator […]

Handleiding Zoll Plus AED halfautomaat volautomaat

Handleiding Zoll Plus AED

Handleiding Zoll Plus AED Heeft u een probleem met uw Zoll Plus AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

Verschil half en volautomatische AED

Een vol- of halfautomatische AED?

Kiest u een vol- of halfautomatische AED? Een vol- of halfautomatische AED? Wat is het verschil en waarom zijn er twee soorten AED’s? Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook AED’s waar gewoon maar één versie van is. In dit artikel proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven op bovenstaande vragen. Met […]

Subsidie regeling AED of defibrillator kopen

Subsidieregeling AED

AED subsidie, is dat mogelijk? Subsidieregeling AED; wat houdt het precies in en kan u gratis een AED krijgen? U kan subsidie bij uw gemeente aanvragen als u een AED koopt en deze in de zogenaamde ”witte vlek valt. Er zijn twee verschillende soorten subsidies. De eenmalige en de structurele subsidie. Voor de eenmalige subsidie […]

Video Zoll Plus AED

Video Zoll plus aed