• Zoll 3 AED kopen
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Zoll 3 AED batterij
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll 3 AED kopen
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Zoll 3 AED batterij
 • Safeset voor AED inzet

Zoll 3 AED

(3 klantbeoordelingen)

1.900,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.743,12)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • Zeer snelle hartritmeanalyse (binnen 5 seconden schok toedienen)
 • Universele elektroden (ook kind) en reanimatie feedback
 • WIFI verbinding mogelijk
 • Populair bij: hulpverleners, bedrijven, scholen en overheid.
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 5 jaar

  5 jaar

  Levensduur batterij
 • 5 jaar

  5 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Zoll 3 AED; beste keus voor 2023

Waar juist de Zoll 3 AED kopen? De Zoll 3 voldoet niet alleen aan de hoogst gestelde eisen, maar is ook nog eens gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan iedereen, dus ook een ongetraind iemand, deze AED bedienen. Naast de gebruiksvriendelijkheid beschikt deze AED ook nog eens over unieke functionaliteiten. Nier voor niets is de Zoll 3 uitgeroepen tot beste AED van 2023.

Inhoud verpakking

 • Zoll 3 AED (keuze uit een half- of volautomaat)
 • Batterij
 • Elektroden
 • Safeset

Garantie en houdbaarheid

 • Fabrieksgarantie AED: 8 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 5 jaar
 • Vervangingstermijn batterij: 5 jaar.

Wat maakt de Zoll 3 AED bijzonder?

De Zoll 3 is een AED die over unieke kenmerken beschikt. Hierdoor is de defibrillator geschikt voor zeer veel verschillende branches en instellingen en door iedereen te gebruiken.

Unieke kenmerken van de Zoll 3

De belangrijkste kenmerken op een rijtje waarin de Zoll 3 zich onderscheid ten opzichte van de andere AED’s:

Gebruikersvriendelijkheid: Het heldere, kleurrijke LCD-scherm, de eenvoudige knoppenindeling en duidelijke gesproken instructies maken de Zoll 3 AED gemakkelijk te bedienen, zelfs voor leken in noodsituaties.

Real CPR Help Technologie: Deze technologie levert realtime reanimatie feedback op de kwaliteit van de borstcompressies wat betreft diepte en frequentie. Dit zorgt voor meer vertrouwen en effectiviteit bij het uitvoeren van CPR, wat kan bijdragen aan betere overlevingskansen.

CPR Uni-padz elektroden: Deze elektroden zijn ontworpen voor gebruik bij zowel volwassenen als kinderen, waardoor de noodzaak voor afzonderlijke kinderelektroden wordt geëlimineerd. Dit bespaart tijd in een noodsituatie en vermindert de kans op fouten.

Lange levensduur van de batterij en elektroden: De Zoll 3 AED heeft een uitzonderlijk lange levensduur van zowel de batterij als de elektroden, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Snelheid: De Zoll 3 AED heeft een indrukwekkend snelle schokafgave na stopzetting van de CPR, waardoor de overlevingskansen van het slachtoffer toenemen.

Formaat: Door het compacte formaat is de Zoll 3 zeer geschikt om flexibel ingezet te worden.

IP waarde: Met een IP waarde van 55 is de AED voldoende stof- en waterbestendig. Dit maakt de AED zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. De Zoll 3 kan zowel op het land op het water worden ingezet.

Wifi verbinding: Met een wifi verbinding ben je altijd op de hoogte van de status van de AED. Ideaal als deze wordt gebruikt door de buurt, VVE of vakantiehuis.

Voor wie is de Zoll 3 zeer geschikt?

De Zoll 3 AED is zeer geschikt voor een breed scala aan gebruikers vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en veelzijdige functies. Hier zijn enkele groepen voor wie het apparaat bijzonder geschikt kan zijn:

 1. Bedrijven en Werkplekken: Vanwege zijn eenvoudige bediening en efficiënte prestaties, is de Zoll 3 AED een uitstekende keuze voor bedrijven en werkplekken. In noodsituaties kan iedereen het apparaat gebruiken, ook zonder medische training, wat waardevolle tijd kan besparen.
 2. Medisch Personeel en Eerste Hulpverleners: Dankzij de Real CPR Help-technologie en snelle schokafgave is het apparaat zeer nuttig voor medisch personeel en eerste hulpverleners. Het levert real-time feedback op borstcompressies en kan snel handelen om levens te redden.
 3. Onderwijsinstellingen: Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kunnen ook baat hebben bij het hebben van de Zoll 3 AED. Het apparaat is niet alleen effectief voor volwassenen, maar ook voor kinderen dankzij de CPR Uni-padz elektroden.
 4. Openbare Ruimtes: De Zoll 3 AED is ook ideaal voor gebruik in openbare ruimtes zoals winkelcentra, sportstadions en luchthavens. De duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke ontwerp maken het toegankelijk voor het algemene publiek in geval van een noodgeval.

Kortom, de Zoll 3 AED is een betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk apparaat dat zeer geschikt is voor iedereen die mogelijk betrokken kan zijn bij het redden van levens in noodgevallen.

Het merk Zoll

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede.

De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle Zoll AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll 3 AED is ook de Zoll Plus AED te verkrijgen bij AEDmaster.

Zoll 3 als vol- of halfautomaat kopen

De Zoll AED 3 is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken.

Dus wilt u de defibrillator van Zoll kopen? Dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat je keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat je bekend bent met de AED, die je koopt.

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Zo garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED.

Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? De Zoll 3 AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

AED kopen met hulp?

Sta je op het punt om een AED te kopen, maar weet je niet welke te kiezen? Maak dan gebruik van onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze.

Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de Zoll 3 AED.

Extra informatie Zoll 3 AED

Merk Zoll
Kosten per jaar €152,- aanschaf + onderhoud gerekend over 10 jaar
Keurmerk FDA, CE
Fabrieksgarantie 8 jaar
Levensduur batterij 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Water- en stofbestendig Ja (IP55 waarde)
Tweetalige AED Nee
Inzet bij kinderen Ja
LCD scherm Ja
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset

Klant beoordelingen Zoll 3 AED

 1. 5

  Zeer goede AED met scherm, waardoor de ondersteuning voor de AED bediener maximaal is.

 2. 5

  Top AED! Voor onze Fysiopraktijk deze AED aangeschaft waar ook kinderen komen. Deze aed is ook geschikt voor kinderen zonder aparte elektroden.

 3. 5

  Super uitgebreide AED. Het scherm werkt echt perfect. De feedback die erop zit is erg prettig in gebruik

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Zoll 3 AED

Artikelen Zoll 3 AED

AED merk Zoll met Zol Plus en Zoll 3

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL AED is een draagbare defibrillator […]

Handleiding AED Zoll 3

Handleiding Zoll 3 AED

Handleiding Zoll 3 AED Heeft u een probleem met uw Zoll 3 AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

Verschil half en volautomatische AED

Een vol- of halfautomatische AED?

Kiest u een vol- of halfautomatische AED? Een vol- of halfautomatische AED? Wat is het verschil en waarom zijn er twee soorten AED’s? Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook AED’s waar gewoon maar één versie van is. In dit artikel proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven op bovenstaande vragen. Met […]

Video Zoll 3 AED

Gebruiksvideo Zoll 3 AED