• Philips FRx AED kopen
 • Philips HeartStart FRx AED binnenzijde
 • Philips HeartStart FRx AED + elektroden
 • Philips HeartStart FRx tas
 • Philips HeartStart FRx elektroden
 • Philips HeartStart HS1 en FRx AED accu
 • AED veiligheidsset uitgepakt
 • Philips FRx AED kopen
 • Philips HeartStart FRx AED binnenzijde
 • Philips HeartStart FRx AED + elektroden
 • Philips HeartStart FRx tas
 • Philips HeartStart FRx elektroden
 • Philips HeartStart HS1 en FRx AED accu
 • AED veiligheidsset uitgepakt

Philips Heartstart FRX AED

(3 klantbeoordelingen)

1.235,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.133,03)

 • De AED is een halfautomaat
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Universele elektroden (ook kind)
 • Uitgerust met een display
 • Populair bij: verenigingen, buurt en KNRM
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 Jaar

  4 Jaar

  Levensduur batterij
 • 2 Jaar

  2 Jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Op voorraad

Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Philips Heartstart FRX AED

Waarom een FRX AED kopen? De Philips Heartstart FRX AED is een zeer complete halfautomatische AED. De AED is klein van formaat, beschikt over een display en universele elektroden. Met deze elektroden kun je zowel kinderen als volwassenen reanimeren. De FRX AED is populair in de zorg, op sportverenigingen, bij scholen en in de buurt.

Wordt geleverd inclusief

 • Philips Heartstart FRX AED
 • Smart II FRx elektroden
 • Rode hardcase tas
 • Handleiding
 • FRx batterij
 • Safeset

Fabrieksgarantie en vervangingstermijn

 • Fabrieksgarantie AED: 8 jaar
 • Vervangingstermijn elektroden: 2 jaar
 • Houdbaarheid batterij: 4 jaar

FRX AED als halfautomaat

De Heartstart FRX is een halfautomatische AED. Het grootste verschil tussen een vol- en halfautomaat is de manier waarop de schok, bij het slachtoffer, wordt toegediend. Bij de volautomaat gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop zelf indrukken.

Waarom kies je voor Philips HeartStart FRX AED?

 • Betrouwbaarheid en prestatie: De Philips HeartStart FRX AED voert dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftests uit om te zorgen dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik.
 • Robuust en duurzaam ontwerp: Het apparaat is schokbestendig, zelfs na een val van een meter, en biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals water en stof.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Met de Smart Pads II is het gebruik van de Philips HeartStart FRX AED eenvoudig en intuïtief, geschikt voor zowel professionals als leken. Bovendien beschikt het over een LCD scherm voor nog gemakkelijker gebruik en monitoring.
 • Snelle Respons Tijd: De FRX Smart analyse en Quick Shock-functie zorgen voor snelle en efficiënte respons bij hartstilstanden, wat de overlevingskansen aanzienlijk verhoogt.
 • Geschikt voor Kinderreanimatie: De Philips HeartStart FRX AED is niet alleen een essentieel hulpmiddel voor volwassenen, maar is ook uitzonderlijk geschikt voor kinderreanimatie. Met speciale kinderdefibrillatiepads en -instellingen zorgt de AED voor een aangepaste, veilige en effectieve behandeling voor jongere slachtoffers. Hierdoor biedt de Philips HeartStart FRX AED een allesomvattende oplossing voor noodsituaties, ongeacht de leeftijd van het slachtoffer.

Het merk Philips

Het AED merk Philips is een innovatief technologiebedrijf, dat zich richt op het verbeteren van mensenlevens. De gezondheidszorgtak genereert 42% van de totale omzet. Philips is wereldwijd een toonaangevend AED-merk, gekozen door instanties, sportverenigingen, bedrijven en buurten. Hun producten zijn ook populair in ziekenhuizen. AEDmaster verkoopt de Philips Heartstart FRX en de HS1 AED. Zoek je een AED pakket met een Philips AED? Ontdek diverse opties, van standaardpakketten tot maatwerk.

AED pakket met de FRX AED

Met het Philips Heartstart FRX AED-pakket haal je alles in huis om snel en effectief te reageren bij een noodgeval. Wij hebben o.a. binnen-, buiten, en flexibele pakketten. Alle pakketten zijn compleet, voordelig en afgestemd op een specifieke situatie. Dus koop je voor het eerst een AED? Ga dan voor een AED pakket. De beschikbare FRX pakketten

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Zo garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED. Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? De Philips Heartstart FRX AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

AED kopen met hulp?

Sta je op het punt om een AED te kopen, maar weet je niet welke te kiezen? Maak dan gebruik van onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze. Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de FRX AED.
Lees meer

Extra informatie Philips Heartstart FRX AED

Merk(en) Philips
Jaarlijkse Kosten (10j) € 165 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 8 jaar
Levensduur batterij 4 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Met kindersleutel
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
EAN 7434654238220
Lees meer

Klant beoordelingen Philips Heartstart FRX AED

 1. 5

  De Philips FRX AED is een van de meest intuïtieve apparaten die ik heb getest. De universele elektroden en het heldere display maken het gebruik eenvoudig en rechttoe rechtaan, zelfs voor de onervaren gebruiker. De robuuste bouw zorgt ervoor dat het bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik. Tip: Dit apparaat is ideaal voor gemeenschapscentra en buurthuizen. Overweeg om een duidelijk gemarkeerde opslaglocatie te hebben en regelmatige gemeenschapstrainingen te organiseren.

 2. 5

  AED besteld voor buurt in Groningen. Zeer tevreden over de AED en de service

 3. 5

  Wilt u uw AED direct geleverd hebben? Controleer dan onze voorraad pagina.

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Philips Heartstart FRX AED

Artikelen Philips Heartstart FRX AED

AED merk Philips Heartstart HS1 en FRX AED

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart HS1 PHILIPS HS1 / FRX […]

Handleiding Philips heartstart frx aed

Handleiding Philips Heartstart FRX AED

Handleiding Philips Heartstart FRX AED Heeft u een probleem met uw FRX AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

AED service- of onderhoudscontract bij aanschaf aed

AED servicecontract

AED servicecontract Het AED servicecontract lijkt op het eerste gezicht een prima keuze. Zeker voor ons Nederlanders, want wij als Nederlanders zijn vaak bereid om te betalen voor een stukje zekerheid. Ook al is dit misschien wel schijn zekerheid….Wij zijn dan ook niet voor niets één van de best verzekerde landen ter wereld. Ons advies; […]

Wat betekent AED (Automatische Externe Defibrillator)

Automatische Externe Defibrillator

Automatische Externe Defibrillator AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. De functie van de AED is het herstellen van het hartritme bij een hartstilstand. Dit gebeurt met een draagbaar (extern) apparaat. Dit apparaat wordt zowel bij volwassenen als bij kinderen gebruikt. Om het hartritme succesvol te herstellen is ”tijd” van doorslaggevende betekenis. De ”eerste […]

Verschil half en volautomatische AED

Een vol- of halfautomatische AED?

Kiest u een vol- of halfautomatische AED? Een vol- of halfautomatische AED? Wat is het verschil en waarom zijn er twee soorten AED’s? Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook AED’s waar gewoon maar één versie van is. In dit artikel proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven op bovenstaande vragen. Met […]

Video Philips Heartstart FRX AED

Video Philips HeartStart FRx AED