• Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu

Defibtech Lifeline View

(3 klantbeoordelingen)

1.600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.467,89)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • LCD scherm
 • Zeer betrouwbaar en eenvoudig
 • Eenvoudig schakelen (NL-EN)
 • Populair bij: internationale bedrijven, praktijken en bouwbedrijven
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Defibtech Lifeline View AED

Defibtech Lifeline View AED kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Defibtech, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED wilt kopen, dan weet u zeker dat deze aan de wet- en regelgeving voldoet. Ook in 2023!

Inhoud verpakking

 • Defibtech Lifeline View AED (keuze uit een half- of volautomaat)
 • Elektroden
 • Batterij unit
 • Safeset

Vol- of halfautomaat?

De Defibtech Lifeline View AED is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een  half- en volautomatische AED is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een cursus te volgen, zodat u weet hoe u de externe defibrillator bij een hartstilstand moet gebruiken.

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast de Defibtech Lifeline View AED is er ook de Defibtech Lifeline, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

Defibtech Lifeline View AED kopen in pakket?

Koopt u voor het eerst een AED, dan is het in veel gevallen verstandig om een AED pakket te kiezen. Een AED pakket is compleet, is afgestemd op uw situatie en is voordelig. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom u voor een pakket kiest i.p.v. losse artikelen. Voor de Defibtech Lifeline View AED hebben wij 3 verschillende pakketten. Namelijk het Defibtech Lifeline view binnenpakket, Defibtech View buitenpakket en de Lifeline View flexibelpakket. Staat uw pakket er niet tussen? Neem met ons contact op en wij stellen een voordelig AED pakket voor u samen.

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline View kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline View. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie Defibtech Lifeline View

Merk Defibtech
Kosten per jaar €152,- aanschaf + onderhoud gerekend over 10 jaar
Keurmerk FDA, CE
Fabrieksgarantie 7 jaar
Levensduur batterij 7 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Water- en stofbestendig Ja (IP55 waarde)
Tweetalige AED Ja
Inzet bij kinderen Kinderelektroden
LCD scherm Ja
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View

 1. 5

  Veel informatie ontvangen en veel kennis

 2. 4

  Ideale AED met kleurenscherm. Ziet er fantastisch uit.

 3. 5

  WErkt prettig en mooi overzichtelijk. Het scherm is echt een geweldig hulpmiddel voor de niet geoefende hulpverlener

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline View

Artikelen Defibtech Lifeline View

Defibtech AED merk Lifeline en Lifeline view

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech Lifeline AED Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline View Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline […]

Handleiding Defibtech Lifeline View AED

Handleiding Defibtech Lifeline View AED

Handleiding Defibtech Lifeline View AED Heeft u een probleem met uw Defibtech Lifeline View AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen […]

Video Defibtech Lifeline View

Video Defibtech Lifeline view aed