Een AED kopen voor je sportvereniging?

Bent je van plan om een AED te kopen voor je sportvereniging? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een toegankelijke en betrouwbare AED op het sportveld. Of het nu gaat om een kleine amateurvereniging of een grote professionele club. Een AED maakt voor jong en oud het verschil bij een hartstilstand.

Unieke kans: Koop je AED voor je vereniging tegen inkoopprijs!

We zijn enthousiast om je onze unieke actie aan te bieden als je als vereniging moeite hebt om de financiering van een AED pakket rond te krijgen. Dankzij onze steun kun je een AED aanschaffen tegen de inkoopprijs. Deze bijzondere samenwerking is gericht op het hartveiliger maken van elke sportvereniging in Nederland. Dus ook die van jou! Direct naar de unieke actie van AEDmaster.

Voordat je overgaat tot kopen van een AED voor je sportvereniging eerst enkele aandachtspunten die je moet overwegen. Op deze pagina bespreken we alles wat u moet weten over het selecteren van de juiste AED, het aanvragen van subsidie en het onderhouden van uw AED. Met de juiste kennis en begeleiding kunt u ervoor zorgen dat uw sportvereniging voorbereid is op elke noodsituatie.”

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een AED voor je Sportvereniging

Er zijn verschillende aandachtspunten waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een AED voor een sportvereniging:

Schaf een halfautomatische AED, die ook direct geschikt is voor kinderreanimatie, aan. Wordt er veel Engels gesproken? Overweeg dan een meertalige AED. Is de kans groot dat de AED wordt ingezet door een onervaren iemand? Kies dan voor de Zoll 3. Deze AED beschikt over reanimatie feedback.

Nee, wij adviseren een AED te kopen die aansluit bij je situatie. In de meeste gevallen moet het een AED zijn die bestand is tegen het Nederlandse weer. Oftewel de AED moet een hoge IP waarde hebben, want de kans is groot dat de AED ook op regenachtige dagen moet worden ingezet. Wij hebben hier rekening mee gehouden bij de selectie van onze pakketten. 

Je moet de AED in een beschermingskast plaatsen op een centrale plaats. Daarnaast moet deze locatie duidelijk te herkennen zijn. Bij voorkeur is dit buiten. Denk ook aan de beschikbaarheid van de AED buiten de openingstijden van de club.

Ja dit kun je zeker. Daarnaast biedt AEDmaster een gratis onderhoudscontract aan. Dat wil zeggen dat wij altijd bereikbaar zijn, de vervangingstermijn van elektroden en batterij in de gaten houden en je een gratis vervangende AED ontvangt bij een eventuele storing.  

Naast de initiële aanschafkosten, moet je rekening houden met de onderhoud- en gebruikskosten.

Initieer als vereniging een jaarlijkse AED training, die alle leden gratis kunnen volgen. Hierdoor is iedereen voorbereid op een eventuele inzet. 

De garantie op de AED’s is 8 jaar en hebben een minimale  levensduur van 10 jaar. Onder onze ondersteuning vallen alle directe en indirecte vragen. Wij zijn de expert en helpen je graag. Dit is onze gratis service. 

Dit verschilt per verzekering, maar in de meeste gevallen valt het onder de inboedel-of opstalverzekering. Vraag daarom naar de voorwaarden. Dekt de verzekering het niet? Dan is het mogelijk om de AED via AEDmaster te verzekeren. Vraag naar de voorwaarden. 

Subsidie mogelijkheden voor de aanschaf van een AED

Het belang van een AED wordt breed gedragen. Hierdoor zijn er verschillende initiatieven en goede doelen die graag hun steentje bijdragen aan een hartveiliger Nederland.

Nouri Foundation

Op 8 juli 2017 zakte Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd door een hartstilstand in elkaar. Helaas heeft hij het niet gered, maar op 8 juli 2022 de Abdelhak Nouri Foundation in het leven geroepen om wat terug te kunnen doen voor de maatschappij.

Loterijen

Er zijn verschillende loterijen die initiatieven, als de aanschaf van een AED, steunen. Zoals de vriendenloterij en postcodeloterij. Neem contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden.

Lokale sponsoring door bedrijven of gemeente

Elke club heeft sponsoren, wellicht zijn zij bereid om hun steentje bij te dragen. Of informeer bij je gemeente voor een AED subsidie

AEDmaster helpt; laat je sponsoren

Wil je als sportvereniging een AED kopen, maar kom je onverhoopt tekort? Dan helpt AEDmaster. Wij doen dit door onze speciale sportpakketten dan aan te bieden tegen inkoopsprijs.  

Waarom doen wij dat? 

Wij doen dit omdat wij ons beseffen dat een AED een hele investering is. Zeker voor een sportvereniging. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen. Samenwerken is de sleutel tot een hartveiliger Nederland.

Waarin zijn wij anders dan andere initiatieven?

Wij zijn merkafhankelijk. Dus wij zijn vrij om te doen wat wij willen. Hierdoor kunnen wij de beste pakketten aanbieden, die daadwerkelijk aansluiten bij je vereniging. Zoals het hoort.

AED pakket voor Sportvereniging FRX Philips met arky core kast en kindersleutel

Philips Heartstart FRX sportpakket voor vereniging

€ 2415,-€ 1750,- (incl. BTW)

Pakket bestaat uit: Philips Heartstart FRX AED, Arky Core buitenkast, Opbergtas, Elektroden, Batterij, Kindsleutel, Safeset en 10 kiss of life.

Optioneel: AED kast met pincode, 5 jarig onderhoudscontract, AED instructie voor maximaal 20 personen

Heartsine 350P buitenpakket

€ 2100,-€ 1425,- (incl. BTW)

Pakket bestaat uit: Heartsine 350P AED, Arky buitenkast met breeksluiting en cijferslot, Opbergtas, Padpak, Safeset en 10x kiss of life.

Optioneel: AED kast met pincode en/of AED instructie voor maximaal 20 personen.

Zoll 3 pakket voor sportvereniging aanschaffen

Zoll 3 sportpakket voor vereniging

€ 3100,-€2400,- (incl. BTW)

Pakket bestaat uit: Zoll 3 AED, Arky Core buitenkast, Opbergtas, Elektroden kind en volwassene, batterij, Safeset en 10 kiss of life.

Optioneel: AED kast met pincode en/of AED instructie voor maximaal 20 personen.

Hoe gaat in zijn werk en wat zijn de voorwaarden?

Om een actie te laten slagen moet deze simpel en transparant zijn. Althans dat vinden wij. Hieronder de werkwijze.

  1. Kies samen met je vereniging één van de sportpakketten die je wil aanschaffen.
  2. Vul het formulier in en verzend deze. Elke vereniging komt hiervoor in aanmerking.
  3. Wij controleren de gegevens en maken de opdrachtbevestiging in orde.
  4. Jullie schrijven een blog* op de site van jullie club en delen dit met ons. 
  5. Wij leveren het, door jullie gekozen pakket. Dit is uiteraard tegen inkoopprijs!

* Wij delen een format met de eisen en de voorwaarden die wij aan de blog stellen

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel