AED kopen Groningen

Een AED kopen voor in Groningen? Hoe staat het met de dekking, welke defibrillator is het populairst? Zijn er subsidiemogelijkheden, hoeveel AED’s telt Groningen en wat zijn de toekomstige ontwikkelingen? Op al deze vragen krijg je antwoord. 

Hoe staat het met de AED dekking in Groningen

Een AED kopen in Groningen? Dan is het handig om eerste te onderzoeken hoe het met de AED dekking staat in de provincie. Op de kaart is duidelijk te zien dat er nog verschillende rode stippen op staan. Er zijn ruim 250 AED’s tekort in Groningen.

Dus in welke grotere plaatsen moet je een AED kopen; Groningen, Stadskanaal, Haren, Appingedam, Delfzijl, Haren en Peize. 

Daarnaast zijn er ook nog een tal van kleinere plaatsen waar onvoldoende dekking is. Voor deze plaatsen geldt ook dat het verstandig is om een AED aan te schaffen. Deze plaatsen zijn; Oude Pekela, Wirdum, Garmerwolde, Scharmer, Westerbroek en Winde.

Welke AED is het populairst in Groningen

Welke AED kopen de inwoners van Groningen? Er zijn een tweetal AED merken erg populair zijn in Groningen. Dit zijn de AED’s van Heartsine en van Defibtech. De voornaamste reden is dat beide merken gevestigd zijn in de provincie en hierdoor een groter bereik hebben dan de andere AED merken.

Tips AED kopen Groningen

  • Koop een AED die over het FDA keurmerk beschikt.
  • Win advies in, voordat je een AED koopt in Groningen.
  • Bekijk of er ook een subsidie beschikbaar is
  • Vraag een offerte op
Oorspronkelijke prijs was: €1.400,00.Huidige prijs is: €1.375,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.245,00.Huidige prijs is: €995,00. Incl. BTW
1.600,00 Incl. BTW
1.525,00 Incl. BTW

AED kopen met subsidie in Groningen

Is het mogelijk om een AED in Groningen met subsidie te kopen? Niet elke gemeente, binnen de provincie Groningen, heeft een subsidieregeling lopen voor de aanschaf van een AED of een AED pakket. Wij adviseren om eerst op de overheid.nl te kijken of er lokale wet- en regelgeving van toepassing is op jouw plaats.

Lopende regeling voor kopen AED Groningen

Toekomstige ontwikkelingen Provincie Groningen

Een AED is het enige apparaat dat in staat is om, een middels een schok, het hartritme te herstellen. Daarom zal de komende jaren de Defibrillator onlosmakelijk verbonden blijven met de provincie Groningen.

Koop een AED met je buurt, als bedrijf of vereniging en draag je steentje bij voor een hartveilige omgeving in Groningen.

Wij helpen je graag bij het kopen van de juiste AED. 

 Feiten AED Groningen

Aantal actieve burgerhulpverleners in Groningen7677
Het aantal beschikbare AED’s in Groningen780
Hoeveel AED’s komt de provincie nog tekort?+/- 250
Jaarlijkse melding voor een reanimatie bij hartstilstand350

Wat mag u van AEDmaster verwachten?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel