AED keuze formulier

Hulp bij keuze AED

Weet u precies waar u naar op zoek bent? Bent u zich aan het oriënteren? Of wilt u de beste prijs? Gebruik dan de AED keuzehulp. Wij kunnen u beter helpen en u weet precies waar u aan toe bent.

Wel zo gemakkelijk en super snel!

Opties voor AED keuze: *
(Verplicht)

AED pakket
AED pakketCompleet en voordelig
Lees verder
Gaat u voor het eerst een AED kopen? Schaf dan een pakket aan. U bent verzekerd van een compleet product, maar dan voor de laagste prijs.

U heeft de keuze uit een:
 • Binnenpakket
 • Buitenpakket
 • Flexibel pakket
 • Buurtpakket
 • Scheepvaartpakket

Zeer eenvoudig en snel uw eigen AED pakket samenstellen? Dat kan met onze configurator.
AED met
AED metReanimatie Feedback
Lees verder
Bent u een onervaren AED bediener of is de kans groot dat de AED door een omstander wordt ingezet? Dan raden wij het aan om een AED met reanimatie feedback aan te schaffen.

U heeft de keuze uit een:
 • Zoll Plus
 • Heartsine 500P
 • Zoll 3
 • Cardiac Science G5

Weet u niet welke AED u moet kiezen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.
2-talige AED
2-talige AEDInternationale omgeving
Lees verder
Werkt u in een internationale omgeving, wonen er in uw buurt verschillende nationaliteiten of verblijft u veel in het buitenland? Schaf dan een 2-talige AED aan.

U heeft de keuze uit een:
 • Defibtech Lifeline View
 • Lifepak CR2 Wifi
 • Cardiac Science G5

Ideaal voor de; horeca, recreatieve sector, scheepvaart, internationale bedrijven en op vliegvelden.
Vorige
Volgende

De verkeerde AED keuze kost levens

Groningen – Er zijn in Nederland te veel bedrijven met een minder geschikte AED keuze. Bijvoorbeeld een defibrillator of AED kopen zonder keurmerk of een apparaat dat niet goed tegen regenbuien kan. Dat is een kwalijke zaak, want als de AED niet goed werkt, kan de te reanimeren persoon overlijden. Hetzelfde gevaar dreigt als de bediener van de AED niet weet waar het apparaat hangt of hoe deze werkt. Bij animeren zijn de eerste 6 minuten cruciaal voor de overlevingskans. Voorkennis over AED’s is dus zeer belangrijk.

Welke AED is het meest geschikt voor Nederland?

Een geschikte AED heeft een de juiste IP-waarde, bevat elektroden met een hoge plakdichtheid, is robuust en voldoet aan een geldig keurmerk. Het is verstandig om de AED aan te melden bij het landelijke netwerk HartslagNu, zodat omstanders en 112-hulpverleners weten waar een geschikte defibrillator hangt.

Regenbestendigheid

In Nederland regent het veel en de kans dat een AED buiten wordt ingezet, is groot. Daarom is het belangrijk om bij de AED keuze rekening te houden met het regenachtige weer. De waterbestendigheid leid je af uit de IP-waarde, die uit twee cijfers bestaat. Het eerste cijfer staat voor de bescherming tegen vaste voorwerpen en stofdichtheid. Het tweede cijfer geeft aan in hoeverre het toestel beschermd is tegen water. Hoe hoger de IP waarde hoe beter de AED beschermd is.

Hoge plakdichtheid van elektroden

De elektroden van een AED zijn de connectie tussen het apparaat en het slachtoffer. Als deze elektroden niet op het lichaam blijven plakken, kan de AED ook niet succesvol worden ingezet. Het is dus essentieel om een AED te kiezen met goedplakkende elektroden te kopen.

Robuustheid

Bij een reanimatie weet je niet waar je heen moet, dus het is fijn om een handzaam apparaat te hebben. Bovendien moet de AED tegen een stootje kunnen. Iedereen reageert anders bij een noodgeval, en het komt regelmatig voor dat iemand de AED laat vallen, door spanning of door haast. Het zou eeuwig zonde zijn als het apparaat vroegtijdig stukgaat, dus kies bij voorkeur een robuuste Defibrillator.

Kwaliteit

Het is zeer belangrijk dat een AED altijd werkt en aan de verwachting voldoet. Om de kwaliteit te garanderen zijn er twee verschillende keurmerken: het Amerikaanse FDA keurmerk en de Europese CE-markering. Beide keurmerken zijn in Nederland geldig. AEDmaster biedt enkel AED merken aan met beide keurmerken, dus hier hoeft u bij de AED keuze geen rekening te houden. Wel zo gemakkelijk.

Reanimatiecursus

Werkt de aanwezige AED niet goed of duurt het te lang voor de hulpverleners er zijn? In zo’n situatie kan je levens redden door een reanimatiecursus te hebben gevolgd. Na deze cursus ben je gekwalificeerd om levensreddende handelingen toe te passen. Dit is een aanbevolen aanvulling op de cursus tot AED-bediener en wij adviseren uw AED keuze af te laten hangen van de AED waar u reeds mee getraind heeft.

Wat mag u van ons verwachten?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

AED in de buurt van VVE, Stad, dorp of kerk

Een AED in de buurt; maak je buurt hartveiliger en red levens Welkom op onze informatieve pagina over het cruciale belang van toegang tot een “AED in de buurt.” In situaties waarbij elke seconde telt, kan het verschil maken tussen leven en dood afhangen van de snelheid waarmee een Automatische

Lees verder »

AED koopadvies; Alle AED informatie overzichtelijk

AED koopadvies; Alle AED informatie overzichtelijk Ontvang het juiste AED koopadvies, want een AED kopen doet u eens per 10 jaar. Althans dat is de gegarandeerde levensduur van een FDA gecertificeerde AED. Kies daarom altijd voor topkwaliteit. Dit scheelt u kosten en zorgen. Dit is gelijk één van de belangrijkste

Lees verder »

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Lees verder »

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

Lees verder »

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel