Doorzoek de kennisbank

Ontvang 25% korting op de Lifepad

AEDmaster gaat een unieke samenwerking aan met studentenkorting. De aanleiding zijn de verschillende nieuwsberichten waarin de veiligheid van studenten en studentenhuizen onder de loep zijn genomen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat het in veel gevallen slecht met de veiligheid is gesteld. Denk aan het ontbreken van brandblussers, geen AED en een incomplete EHBO koffer.

Waarom juist als student korting op de Lifepad?

De Lifepad is een uniek reanimatiemiddel en zorgt er voor dat je in staat bent om zelfs ongetraind hartmassage te verlenen. Door de eenvoud kan iedereen het gebruiken en ben je in staat om eerste hulp te verlenen bij een hartstilstand. Daarnaast is het een zeer betaalbaar product, waardoor het ook voor studenten zeer toegankelijk is. De lifepad hoort thuis in een studentenhuis, op de kroeg en bij je ouders.

Cijfers hartstilstand en reanimatie

Hieronder staan de belangrijkste cijfers omtrent een hartstilstand. Hieruit blijkt dat de grootste groep een hartstilstand krijgt buiten het ziekenhuis. Om de overlevingskans van het slachtoffer te laten stijgen is reanimatie door omstanders essentieel. Wordt er binnen 6 minuten gestart met de reanimatie, dan neemt de overlevingskans met 70% toe.

Feitjes

 • In gemiddeld 70% van de gevallen vindt een reanimatie buiten het ziekenhuis plaats.
 • Dit gaat om gemiddeld 8.000 reanimaties per jaar.
 • 75% van de gevallen zijn er omstanders die het slachtoffer reanimeren.
 • De overlevingskans bij een hartstilstand is gemiddeld 23%.

Kenmerken

 • Je ontvangt 25% korting op de Lifepad.
 • De actie is speciaal voor studenten van studentenkorting.
 • Er zit 5 jaar garantie op de Lifepad.
 • Iedereen kan de Lifepad gebruiken.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar de Lifepad.
 2. Plaats deze in de winkelwagen.
 3. Vul de kortingscode van studentenkorting in.
 4. Druk op apply coupon en de korting wordt verwerkt.
 5. De Lifepad wordt dezelfde dag nog verzonden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Cardiac Science

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er

» Lees meer

Defibrillator kopen?

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners,

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel