Doorzoek de kennisbank

Gebruiksvriendelijke AED's

Ontdek de eenvoudig te gebruiken AED’s van AEDmaster die speciaal ontworpen zijn voor mensen zonder medische kennis. Dankzij duidelijke instructies en audiovisuele ondersteuning is het eenvoudig om levens te redden in noodsituaties. Ontdek hier meer over de gebruiksvriendelijkheid van onze AED’s.

Wat maakt onze AED’s gebruiksvriendelijk?

AEDmaster biedt gebruiksvriendelijke AED’s die zijn ontworpen om intuïtief en toegankelijk te zijn, zodat iedereen ze kan gebruiken om levens te redden in geval van nood.

Duidelijke instructies

Onze AED’s zijn voorzien van duidelijke instructies, zodat iedereen weet wat te doen tijdens een noodsituatie. Van het plaatsen van de elektroden tot het activeren van de defibrillator, alle stappen worden eenvoudig uitgelegd.

Audiovisuele ondersteuning

Onze AED’s bieden audio- en visuele aanwijzingen om je te begeleiden bij het gebruik van het apparaat. Zo weet je precies wat je moet doen en wordt je zelfvertrouwen in het gebruik van de AED vergroot.

Voorbereid zijn op noodsituaties

Met onze gebruiksvriendelijke AED’s ben je beter voorbereid op noodsituaties. Zorg ervoor dat je weet hoe je een AED gebruikt en oefen regelmatig om snel en effectief te kunnen handelen.

Training en oefening

Hoewel onze AED’s eenvoudig te gebruiken zijn, is het belangrijk om voorbereid te zijn op noodsituaties. Volg een training of oefen met een AED-trainer om vertrouwd te raken met het gebruik van de apparaten en om snel en effectief te kunnen handelen in geval van nood.

Aanvullende veiligheidsfuncties van gebruiksvriendelijke AED’s

Leer meer over de extra veiligheidsfuncties van onze gebruiksvriendelijke AED’s die je helpen om met vertrouwen en nauwkeurigheid levens te redden tijdens noodsituaties.

Automatische zelftest

Onze AED’s voeren regelmatig automatische zelftests uit om ervoor te zorgen dat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Deze tests controleren de batterij, elektroden en interne componenten om de betrouwbaarheid van het apparaat te waarborgen.

MerkAED ModellenFrequentie van zelftesten
PhilipsHeartStart FR3, HeartStart HS1, HeartStart FRxDagelijks
ZollAED Plus, AED Pro, AED 3Dagelijks
Cardiac SciencePowerheart G5, Powerheart G3 PlusWekelijks
Physio-Control (Stryker)LIFEPAK 1000, LIFEPAK CR2, LIFEPAK 15Dagelijks
DefibtechLifeline VIEW, Lifeline ECG, Lifeline PRODagelijks

Schokbestendig en waterbestendig ontwerp

Gebruiksvriendelijke AED’s van AEDmaster zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden. Ze zijn schokbestendig en waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen en weersomstandigheden.

Ondersteuning en training voor gebruiksvriendelijke AED’s

AEDmaster biedt uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt bij het gebruik van onze gebruiksvriendelijke AED’s.

Klantenservice en technische ondersteuning

Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om je te helpen met vragen over het gebruik en onderhoud van je AED. Neem contact met ons op voor professioneel advies en ondersteuning.

AED-cursussen en certificering

Bij AEDmaster bieden we ook AED-cursussen en certificering aan om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op noodsituaties. Door een training te volgen, vergroot je je kennis en vaardigheden in het gebruik van AED’s en ben je in staat om snel en effectief te handelen wanneer het nodig is.

Integratie van gebruiksvriendelijke AED’s in je gemeenschap

Gebruiksvriendelijke AED’s zijn een waardevolle aanvulling op elke gemeenschap. Ontdek hoe je ze kunt integreren in jouw omgeving om levens te helpen redden.

AED’s op openbare plaatsen

Plaats gebruiksvriendelijke AED’s op strategische locaties in openbare ruimtes zoals winkelcentra, sportcomplexen en scholen. Zorg ervoor dat ze duidelijk zichtbaar en toegankelijk zijn, zodat ze snel kunnen worden gebruikt in geval van nood.

Bewustwording en betrokkenheid bevorderen

Promoot het belang van AED’s in jouw gemeenschap door educatieve evenementen, workshops en demonstraties te organiseren. Werk samen met lokale organisaties en autoriteiten om het bewustzijn te vergroten en ervoor te zorgen dat iedereen weet hoe een AED te gebruiken in noodgevallen.

Veelgestelde vragen over gebruiksvriendelijke AED’s

Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over gebruiksvriendelijke AED’s om je te helpen de juiste keuze te maken en het meeste uit je AED te halen.

Nee, onze AED’s zijn ontworpen voor mensen zonder medische kennis. Dankzij duidelijke instructies en audiovisuele ondersteuning kan iedereen een AED gebruiken om levens te redden.

Hoe onderhoud ik mijn AED?
AEDmaster biedt gratis onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je AED altijd betrouwbaar en gebruiksklaar is. U controleert zelf de werking van het apparaat en wij houden bij wanneer de batterij, elektroden vervangen moeten worden. Mocht de AED een storing geven dan kan u deze naar ons opsturen en u ontvangt van ons, gratis, een vervangende AED. Op deze manier kunnen wij de werking van het apparaat garanderen.

 Bel eerst 112 om hulpdiensten te waarschuwen. Volg vervolgens de instructies van de AED om het slachtoffer te helpen. Onze AED’s zijn uitgerust met duidelijke instructies

Hulp bij het kiezen van uw AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Schiller

AED merk Schiller Het AED merk Schiller is één van de AED merken die wij (nog) niet aanbieden. De reden hiervan is dat de FDA

» Lees meer

Heartsine

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen?

» Lees meer

SixCase

AED kasten van Sixcase De AED wandkasten van SixCase zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt

» Lees meer

ROTAID

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

AED recyclen

AED recyclen? Ontvang korting op nieuwe AED AED recyclen, kan dat? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Deze twee vragen gaan wij

» Lees meer

AED aanmelden

AED aanmelden Uw AED aanmelden loont. Doordat u uw AED aanmeldt is de kans op een succesvolle reanimatie, bij u in de buurt, groter. U

» Lees meer

Arky

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel