Doorzoek de kennisbank

Defibrillator kopen

Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk.

Oorspronkelijke prijs was: €1.225,00.Huidige prijs is: €999,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.295,00.Huidige prijs is: €1.200,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.400,00.Huidige prijs is: €1.375,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.245,00.Huidige prijs is: €995,00. Incl. BTW
1.600,00 Incl. BTW
1.525,00 Incl. BTW
1.850,002.060,00 Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.475,00.Huidige prijs is: €1.290,00. Incl. BTW
2.125,00 Incl. BTW
2.125,00 Incl. BTW

Defibrillator kopen als bedrijf

Daarnaast zie je op de zakelijke markt ook steeds meer bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. De bedrijven kopen een defibrillator aan om, zowel eerste hulp op de werkvloer als in de directe omgeving te bieden. Wij adviseren bedrijven de defibrillator op een zicht locatie, in een buitenkast te plaatsen, zodat deze vanaf de openbare weg goed te zien is. 

De eerste 6 minuten

Een defibrillator redt levens. Per dag krijgen ruim 35 mensen in Nederland een hartaanval. Dus als u een defibrillator gaat kopen met buurt, VVE of als bedrijf de redt  een groot gedeelte van de (hart)patiënten. Zolang de defibrillator op een herkenbare plek hangt, kunnen omstanders eenvoudig de defibrillator gebruiken. Op het moment zijn er ongeveer 20.000 AED’s geregistreerd in Nederland, echter is dit veel te weinig om elk slachtoffer van reanimatie te voorzien. Namelijk; de eerste 6 minuten, nadat iemand een hartaanval krijgt, zijn cruciaal voor de overlevingskansen. Daarom streven wij, als AEDmaster, naar een nog grotere bewustwording onder alle inwoners van Nederland.

Defibrillator kopen met subsidie

Iedereen kan dus een defibrillator kopen of huren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om voor de aanschaf van een defibrillator, subsidie te ontvangen. Als u als organisatie of bedrijf in het bezit bent van een defibrillator en deze inzet voor je omgeving, dan bieden enkele gemeenten een AED subsidie aan. Een defibrillator kopen is altijd maatwerk, dus zorg ervoor dat u zich goed laat informeren. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus.

Defibrillator kopen voor buurt

U gaat voor uw bedrijf of als particulier een defibrillator kopen, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is dat de lokale supermarkt een defibrillator aanschaft. De ondernemer stelt deze vervolgens beschikbaar aan de buurt. Een tweede mogelijkheid is de buurtvereniging of een sportclub. Bij verzamelgebouwen zoals bijvoorbeeld een appartementencomplex wordt het meestal de Vereniging van Eigenaars (VvE) ingeschakeld. Er bestaan landelijke initiatieven, zoals die van de Nederlandse Hartstichting waarbij het samen met Philips een AED buurtpakket heeft samengesteld. Met als doel om de buurt, waarin je woont, veiliger te maken. Wij bieden dit zelfde pakket aan, maar dan tegen een lagere prijs. 

Waarom kiest u voor AEDmaster?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

Alle feiten op een rij:

  • Wij zijn 100% onafhankelijk en dus niet merkafhankelijk.
  • Elke AED wordt gebruiksklaar geleverd, dus u hoeft niks te doen.
  • U ontvangt standaard 8 jaar garantie op elke AED.
  • Alle AED’s beschikken over het FDA en CE keurmerk.
  • Met onze laagsteprijsgarantie betaald u nooit teveel.
  • Achteraf betalen? Geen probleem!
  • Onze service is gratis.

 

Tips voor het kopen van een Defibrillator

Elke defibrillator heeft specifieke kenmerken, zodat er voor elke situatie een geschikte AED is. Bijvoorbeeld een Defibrillator die op het water wordt gebruikt moet aan andere eisen voldoen dan een AED die enkel binnen wordt gebruikt. Een AED pakket die op de kinderopvang hangt, moet natuurlijk standaard uit zijn gerust met kinderelektroden en moet een wandkast hebben die op slot kan. Als laatste is de geboden service en de garantie van een fabrikant ook zeer belangrijk. Om dit allemaal zo goed mogelijk, per fabrikant, in kaart te brengen hebben wij een overzicht, per merk, opgesteld. Bekijk daarom onze handige AED tips.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt

» Lees meer

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier

» Lees meer

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake

» Lees meer

Halfautomatische AED vs. AED als volautomaat: Wat kiest u?

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED of nog nooit een defibrillator heeft aangeraakt, wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

» Lees meer

AED aanschaffen

AED aanschaffen? Praktische tips. U wilt een AED aanschaffen, maar met welke zaken moet u precies rekening mee houden? Om deze vraag te beantwoorden zijn

» Lees meer

Samenwerking Studentenkorting

Ontvang 25% korting op de Lifepad AEDmaster gaat een unieke samenwerking aan met studentenkorting. De aanleiding zijn de verschillende nieuwsberichten waarin de veiligheid van studenten

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel