Doorzoek de kennisbank

AED kasten van Arky

De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen? Dan beschikt u in ieder geval over de juiste informatie. Natuurlijk geven wij, aan het einde van het artikel, ook onze mening.

Het merk ARKY

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf.

De wandkasten van ARKY

Het merk ARKY levert wandkasten voor binnen en voor buiten. Voor binnen heeft het merk metalen kasten ontwikkelt van hoge kwaliteit. Doordat de kasten van aluminium zijn, zijn ze extreem licht en duurzaam. De wandkast voor binnen is geschikt voor alle merken AED’s en is verkrijgbaar in het wit en in het groen. 

Afmetingen binnenkast

De afmetingen zijn 38 x 38 x 20 cm. De binnenkast kan zonder of met alarm geleverd worden. Er zijn ook opties om de wandkast aan te passen naar eigen smaak door er bijvoorbeeld een eigen logo op te plaatsen.

Buitenkasten

Voor buiten heeft ARKY twee varianten beschikbaar. Beide varianten zijn gemaakt van hoge kwaliteit High Impact Polystyreen (HIPS) en zijn 100% water- en stofbestendig. De binnenkant van deze AED wandkasten is gemaakt van aluminium. De AED kan veilig worden opgeborgen in verschillende weersomstandigheden zoals; hitte, regen, sneeuw en vorst. 

Afmetingen buitenkast

De afmetingen van de buitenkant zijn 34 x 40 x 20 cm en van de binnenkant zijn 28 x 32 x 18 cm. Er is een variant zonder en een met 24V verwarmingselement. Deze wandkast met verwarmingselement kan temperaturen tot -45 ℃ weerstaan. Met een hangslot kunnen de wandkasten voor buiten afgesloten worden.

De plus- en minpunten van het merk ARKY

Een groot voordeel van de AED wandkasten van ARKY is dat alle merken AED’s passen in een wandkast van ARKY. Een ander voordeel is dat de wandkasten voor binnen uitgerust kunnen worden met een akoestisch alarm, waardoor ze goed beschermt zijn tegen diefstal en misbruik. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. De ARKY wandkasten zijn lager in prijs dan wandkasten van meeste andere merken. Daarnaast is er nu een nieuw lijn uitgekomen. De zogenaamde Core versie. Deze kasten zijn zeer eenvoudig aan te sluiten en beschikken over een pincode.

Conclusie AEDmaster

Het merk ARKY levert degelijke AED wandkasten. Elke AED zal in een ARKY wandkast passen. Bovendien is het merk al jaren op de markt en heeft dus ervaring met het beschermen van AED’s zodat deze altijd en overal kunnen werken. De wandkasten zijn van goede kwaliteit met concurrerende prijzen. Daarnaast geeft ARKY uitstekende service bij het leveren van de wandkasten. Kortom, als u voor het merk ARKY kiest maakt u een goede keus voor het opbergen van uw AED.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED wandkast?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen i.c.m. een Arky kast? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter

» Lees meer

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier

» Lees meer

ROTAID

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Wetgeving AED

AED wetgeving; hoe zit dit? De AED wetgeving is op 26 mei 2020 gewijzigd. Onze AED’s voldoen aan de vernieuwde MDR wet en beschikken over

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel