Doorzoek de kennisbank

AED pakket

Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te schaffen. Hieronder staat omschreven waar het pakket uit bestaat. Direct naar alle AED pakketten.

1.360,00 Incl. BTW
2.100,00 Incl. BTW
1.490,00 Incl. BTW
1.300,00 Incl. BTW
1.525,00 Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.275,00.Huidige prijs is: €1.100,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.325,00.Huidige prijs is: €1.060,00. Incl. BTW
1.660,001.700,00 Incl. BTW
2.365,002.575,00 Incl. BTW

Waaruit bestaat een AED pakket?

Voor elk AED merk hebben wij een basispakket samengesteld. U kunt kiezen of u een half- of volautomatische AED wenst. Weet u niet wat het verschil is? Daarvoor hebben wij een artikel geschreven wat het verschil uitlegt tussen half- en volautomatische AED’s. Naast de AED bieden wij ook standaard een wandkast aan. De AED kast die wij standaard leveren is geschikt voor binnen gebruik. Dit noemen wij het AED binnenpakket. Wenst u een AED kast voor buiten? Kies dan voor het AED buitenpakket.

AED buurtpakket

Bent u op zoek naar een AED pakket voor de buurt? Kies dan het AED buurtpakket. Dit AED pakket is het compleetste pakket wat wij bieden. Naast de AED en de buitenkast is deze ook geschikt voor kinderreanimatie. Daarnaast zit er een vijfjarig onderhoudspakket bij en een AED instructie voor de gehele buurt. Zo maken wij uw buurt veiliger. 

Welke merken hebben een AED pakket?

Wij hebben voor al onze AED merken een AED pakket samengesteld. Alle merken die hieronder staan zijn zogenaamde A-merken. Dat houdt in dat ze aan de strengste eisen voldoen en ook zeer makkelijk in gebruik zijn. Oftewel ze beschikken allemaal over het FDA keurmerk en de CE markering. Natuurlijk probeert elk merk zich te onderscheiden. aardoor zijn er onderling kleine verschillen, zoals; 2 -talige of AED’s met reanimatie feedback. 

Tips voor het kopen van een AED

Elke AED heeft specifieke kenmerken, zodat er voor elke situatie een geschikte AED is. Bijvoorbeeld een AED die op het water wordt gebruikt moet aan andere eisen voldoen dan een AED die enkel binnen wordt gebruikt. Een AED pakket die op de kinderopvang hangt, moet natuurlijk standaard uit zijn gerust met kinderelektroden en moet een wandkast hebben die op slot kan. Als laatste is de geboden service en de garantie van een fabrikant ook zeer belangrijk. Om dit allemaal zo goed mogelijk, per fabrikant, in kaart te brengen hebben wij een overzicht, per merk, opgesteld. Bekijk daarom onze handige AED tips.

Waarom kiest u voor AEDmaster?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

Alle feiten op een rij:

  • Wij zijn 100% onafhankelijk en dus niet merkafhankelijk.
  • Elke AED wordt gebruiksklaar geleverd, dus u hoeft niks te doen.
  • U ontvangt standaard 8 jaar garantie op elke AED.
  • Alle AED’s beschikken over het FDA en CE keurmerk.
  • Met onze laagsteprijsgarantie betaald u nooit teveel.
  • Achteraf betalen? Geen probleem!
  • Onze service is gratis.
Tot slot

Heeft u vragen, wilt u uw oude AED (automatische externe defibrillator), wilt u met ons sparren of een AED kopen? Neem dan contact met ons, want wij zijn er voor u! Vergeet uw AED buurtpakket niet aan te melden bij HartslagNu. Hiermee draagt u direct bij aan de landelijke AED dekking.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

AED aanschaffen

AED aanschaffen? Praktische tips. U wilt een AED aanschaffen, maar met welke zaken moet u precies rekening mee houden? Om deze vraag te beantwoorden zijn

» Lees meer

Schiller

AED merk Schiller Het AED merk Schiller is één van de AED merken die wij (nog) niet aanbieden. De reden hiervan is dat de FDA

» Lees meer

Arky

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel