AED voordeelpakket

Table of Contents

Het AED voordeelpakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cariac Science en Heartsine. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te schaffen. Hieronder staat omschreven waar het pakket uit bestaat.

Waar bestaat een AED basis voordeelpakket uit?

Voor elk AED merk hebben wij een basispakket samengesteld. U kunt kiezen of u een half- of volautomatische AED wenst. Weet u niet wat het verschil is? Daarvoor hebben wij een artikel geschreven wat het verschil uitlegt tussen half- en volautomatische AED’s. Naast de AED bieden wij ook standaard een wandkast aan. De wandkast die wij standaard leveren is geschikt voor binnengebruik. Wenst u een specifieke wandkast? Voor bijvoorbeeld buiten? Dan kan dit natuurlijk ook. Echter zit deze niet standaard in het pakket. Verder worden er standaard extra elektroden, voor volwassenen, meegeleverd. Deze elektroden zijn geschikt voor de desbetreffende AED. Ook leveren wij ook een safeset bij.

Welke merken hebben een AED basis voordeelpakket?

Wij hebben voor al onze AED merken een pakket samengesteld. Alle merken die hieronder staan zijn A-merken. Dat houdt in dat ze aan alle strenge eisen voldoen en zeer makkelijk in gebruik zijn. Oftewel ze beschikken allemaal over een keurmerk en zijn ook 2020 proof, want dan gaat de nieuwe wetgeving in. Natuurlijk probeert elk merk zich te onderscheiden en hier gaan nog dieper op in. Hieronder staat een opsomming van de basispakketten, per merk:

Waar moet ik om denken bij de aanschaf van een AED?

Elke AED heeft specifieke kenmerken, zodat er voor elke situatie een geschikte AED is. Bijvoorbeeld een AED die op het water wordt gebruikt moet aan andere eisen voldoen dan een AED die enkel binnen wordt gebruikt. Een AED die op de kinderopvang hangt, moet natuurlijk standaard uit zijn gerust met kinderelektroden en moet een wandkast hebben die op slot kan. Als laatste is de geboden service en de garantie van een fabrikant ook zeer belangrijk. Om dit allemaal zo goed mogelijk, per fabrikant, in kaart te brengen hebben wij een overzicht, per merk, opgesteld. Hierdoor kunt u het eenvoudig vergelijken.

Ik heb hulp nodig bij het kiezen van het juiste AED basis voordeelpakket?

Wij, van AEDmaster, begrijpen als geen ander dat het alsnog moeilijk is om de juiste AED te kiezen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.