AED pakket

Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te schaffen. Hieronder staat omschreven waar het pakket uit bestaat. Direct naar alle AED pakketten.

1.674,31 Excl. BTW
+ Kind
2.197,25 Excl. BTW
1.444,95 Excl. BTW
+ Kind
2.105,50 Excl. BTW
1.463,30 Excl. BTW
1.123,85 Excl. BTW
1.463,30 Excl. BTW
1.513,76 Excl. BTW
1.110,09 Excl. BTW
+ Kind
2.064,22 Excl. BTW
1.100,92 Excl. BTW
1.811,93 Excl. BTW
+ Kind
1.743,12 Excl. BTW
+ Kind
2.018,35 Excl. BTW
1.651,38 Excl. BTW
+ Kind
1.917,43 Excl. BTW
+ Kind
2.293,58 Excl. BTW

Waaruit bestaat een AED pakket?

Voor elk AED merk hebben wij een basispakket samengesteld. U kunt kiezen of u een half- of volautomatische AED wenst. Weet u niet wat het verschil is? Daarvoor hebben wij een artikel geschreven wat het verschil uitlegt tussen half- en volautomatische AED’s. Naast de AED bieden wij ook standaard een wandkast aan. De AED kast die wij standaard leveren is geschikt voor binnen gebruik. Wenst u een specifieke AED kast? Voor bijvoorbeeld buiten? Dan kan dit natuurlijk ook. Echter zit deze niet standaard in het pakket. Verder worden er standaard extra elektroden, voor volwassenen, meegeleverd. Deze elektroden zijn geschikt voor de desbetreffende AED. Ook leveren wij ook een safeset bij.

Welke merken hebben een AED pakket?

Wij hebben voor al onze AED merken een AED pakket samengesteld. Alle merken die hieronder staan zijn A-merken. Dat houdt in dat ze aan alle strenge eisen voldoen en zeer makkelijk in gebruik zijn. Oftewel ze beschikken allemaal over het FDA keurmerk en de CE markering. Natuurlijk probeert elk merk zich te onderscheiden.

Tips voor het kopen van een AED

Elke AED heeft specifieke kenmerken, zodat er voor elke situatie een geschikte AED is. Bijvoorbeeld een AED die op het water wordt gebruikt moet aan andere eisen voldoen dan een AED die enkel binnen wordt gebruikt. Een AED pakket die op de kinderopvang hangt, moet natuurlijk standaard uit zijn gerust met kinderelektroden en moet een wandkast hebben die op slot kan. Als laatste is de geboden service en de garantie van een fabrikant ook zeer belangrijk. Om dit allemaal zo goed mogelijk, per fabrikant, in kaart te brengen hebben wij een overzicht, per merk, opgesteld. Hierdoor kunt u het eenvoudig vergelijken. AED tips.

Ik heb hulp nodig bij het kiezen van een AED pakket

Wij, van AEDmaster, begrijpen als geen ander dat het alsnog moeilijk is om de juiste AED te kiezen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.