Doorzoek de kennisbank

AED recyclen? Ontvang korting op nieuwe AED

AED recyclen, kan dat? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Deze twee vragen gaan wij voor u in dit artikel beantwoorden. Elk product kent, naast een economische levensduur ook een gebruikslevensduur. Voor een AED ligt de gebruiksduur tussen de 8 en 10 jaar. Na deze periode adviseren wij u uw AED te vervangen. Of u kunt uw oude AED bij ons inruilen.

Levensduur AED

Zoals reeds aangegeven ligt de levensduur van een AED tussen de 8 en 10 jaar. U zou misschien denken dat een elektrisch apparaat langer meegaat. Dit klopt, in de meeste gevallen. Alleen met een AED ligt het allemaal iets gecompliceerder. U kan zich voorstellen dat een AED altijd haar werk moet doen bij een hartstilstand. Daarom kan er geen enkel risico genomen worden, want een niet goedwerkende AED heeft enorme gevolgen. Wij volgen de fabrieksgarantie die door de AED fabrikant wordt afgegeven. Hierdoor is de juiste werking van de AED gegarandeerd. Dit meeste AED merken geven een fabrieksgarantie van 8 jaar af. Daarna kan u de AED inruilen, zodat wij de AED recyclen.

AED recyclen

Met AED recyclen bedoelen wij het demonteren van de AED. De bruikbare onderdelen gebruiken ze bij het vervaardigen van andere materialen. Het is dus niet zo ze dat bepaalde onderdelen opnieuw worden gebruikt. Het gehele proces wordt op een milieuvriendelijke en MVO verantwoorde wijze uitgevoerd. Hierdoor weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt.

AED recycle proces

Een AED recyclen, hoe gaat dat in zijn werk? Alle verzamelde AED’s brengen wij naar het Nederlandse e-waste centrum. De apparaten worden, met de hand, gesorteerd. Zij maken onderscheid in; witgoed, ICT, beeldschermen en dus ook AED’s. Alle accu’s worden verwijderd en naar Stibat afgevoerd. Ze halen de condensator eruit en de rest gaat door de shredder. De metalen worden van de niet-metalen gescheiden. De verkregen grondstoffen gebruiken ze om nieuwe producten te vervaardigen.

Uit welke AED’s kan ik kiezen?

Door onze unieke samenwerking met Heartsine kunnen wij u een hogere korting aanbieden op deze AED’s. Schaft u een Heartsine Samaritan 350P of 360P en levert u uw oude AED in? Dan ontvangt u € 150,- extra korting. Heeft u meer interesse in de 500P AED van Heartsine? Dan ontvangt u, bij aanschaf van een nieuwe AED, € 250,- korting. Voor alle overige AED’s geldt een inruilkorting van € 50,-.

AED inruilvoorwaarden bij AED recyclen

  • Per ingeruilde AED eenmaal de extra AED korting als u bij ons een AED koopt
  • Inruilkorting is te combineren met aanmeldkorting Hartslagnu
  • Naast de AED’s ontvangt u ook inruilkorting op AED pakketten
  • De AED inruilkorting geldt op alle AED’s

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Arky

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Wetgeving AED

AED wetgeving; hoe zit dit? De AED wetgeving is op 26 mei 2020 gewijzigd. Onze AED’s voldoen aan de vernieuwde MDR wet en beschikken over

» Lees meer

AIVIA

AED kasten van Aivia De AED kasten van AIVIA zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Uit welke AED’s kan ik kiezen?

De AED merken Heartsine en Physio Control doen mee aan de AED recycle actie. U kunt uw oude AED inruilen voor onderstaande AED’s. De korting op een nieuwe AED varieert. Voor de Heartsine 350P en 360P ontvangt u € 150,- extra korting. Voor de Heartsine 500P en de Lifepak CR2 ontvangt u € 250,- extra korting.

AED inruilvoorwaarden bij AED recyclen

  • U krijgt per ingeruilde AED eenmaal de extra AED korting als u bij ons een AED koopt
  • De AED inruilkorting geldt enkel op de AED’s van Heartsine en Physio Control
  • Inruilkorting is te combineren met aanmeldkorting Hartslagnu
  • Naast losse AED’s ook mogelijk voor pakketten van Heartsine en Physio Control.

 

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel