Zoll AED

Wat is het AED merk Zoll en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Zoll artikelen.

64,46 Excl. BTW
Kind
160,55 Excl. BTW
1.192,66 Excl. BTW
+ Kind
1.743,12 Excl. BTW
516,53 Excl. BTW
1.261,47 Excl. BTW
90,91 Excl. BTW
55,79 Excl. BTW
87,16 Excl. BTW
117,77 Excl. BTW
44,95 Excl. BTW
+ Kind
2.018,35 Excl. BTW
151,38 Excl. BTW
92,98 Excl. BTW
+ Kind
1.697,25 Excl. BTW
1.490,83 Excl. BTW
Kind
90,83 Excl. BTW
+ Kind
1.674,31 Excl. BTW
1.284,40 Excl. BTW

AED merk Zoll?

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien.

Zoll haar AED’s

Het AED merk Zoll heeft, naast medische apparatuur zoals; mechanische hartmassage, beademingsapparaten en temperatuursystemen ook uitmuntende defibrillatoren. De meest gebuikte AED’s zijn de Zoll Plus AED en de Zoll 3 AED. Beide apparaten maken gebruik van de zogenaamde (unieke) realtime feedback. Hierbij wordt de hulpverlener stap voor stap op een duidelijke en eenvoudige wijze door het reanimatie proces begeleidt. De hulpverlener wordt ook begeleidt of de essentiële compressie (diepte meting van massage) en ritme van de massage.

Zoll Plus

De Plus heeft standaard geen kinderelektroden. Deze moeten apart worden aangeschaft. Tijdens de reanimatie wordt de hulpverlener ondersteund middels overzichtelijk pictogrammen, die op het apparaat worden weergegeven.

Zoll 3

De Zoll 3 heeft een knop waarbij IP waarde van 55, zodat het apparaat tegen stof en water is bestand. AEDMaster heeft zowel de half- als de volautomaat in het assortiment. De versies zijn ook verkrijgbaar in aantrekkelijke AED pakketten.

De plus en minpunten van het AED merk Zoll

Zoals aangegeven zijn alle AED’s van hoge kwaliteit. De pluspunten zijn de realtime feedback en de relatief lage onderhoudskosten. De batterijen en elektroden hoeven pas na 5 jaar vervangen te worden. Een minpunt, wat door gebruikers wordt aangegeven is de klep van de Plus. Deze kan verwarrend over komen.

Conclusie van AEDmaster

Met het AED merk Zoll is zowel de Zoll Plus als de Zoll 3 een betrouwbaar apparaat, waarbij hulpverleners zich uitstekend mee uit de voeten kunnen. Professioneel en niet professioneel. De apparaten beschikken zowel over het FDA- keurmerk als CE-markering. Deze AED’s voldoen dus aan de strengste eisen en zijn 2021 proof.

Ik heb hulp nodig bij het kopen van een Zoll AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.