Zoll

Table of Contents

Wat is het AED merk Zoll en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel.

AED merk Zoll?

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien.

Zoll haar AED’s

Naast medische apparatuur zoals; mechanische hartmassage, beademingsapparaten en temperatuursystemen hebben ze uitmuntende defibrillatoren. De meest gebuikte AED’s zijn de Zoll Plus AED en de Zoll 3 AED. Beide apparaten maken gebruik van de zogenaamde (unieke) realtime feedback. Hierbij wordt de hulpverlener stap voor stap op een duidelijke en eenvoudige wijze door het reanimatie proces begeleidt. De hulpverlener wordt ook begeleidt of de essentiële compressie (diepte meting van massage) en ritme van de massage.

De Plus heeft standaard geen kinderelektroden. Deze moeten apart worden aangeschaft. Tijdens de reanimatie wordt de hulpverlener ondersteund middels overzichtelijk pictogrammen, die op het apparaat worden weergegeven.

De 3 heeft een knop waarbij IP waarde van 55, zodat het apparaat tegen stof en water is bestand. AEDMaster heeft zowel de half- als de volautomaat in het assortiment. De versies zijn ook verkrijgbaar in aantrekkelijke AED voordeelpakketten.

De plus en minpunten van het AED merk Zoll

Zoals aangegeven zijn alle AED’s van hoge kwaliteit. De pluspunten zijn de realtime feedback en de relatief lage onderhoudskosten. De batterijen en elektroden hoeven pas na 5 jaar vervangen te worden. Een minpunt, wat door gebruikers wordt aangegeven is de klep van de Plus. Deze kan verwarrend over komen.

Conclusie van AEDmaster

Met zowel de Plus als de 3 koopt u een betrouwbaar apparaat, waarbij hulpverleners zich uitstekend mee uit de voeten kunnen. Professioneel en niet professioneel. De apparaten beschikken zowel over het FDA- keurmerk als CE-markering. Deze AED’s voldoen dus aan de strengste eisen en zijn 2020 proof.

Ik heb hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED te kopen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.

Direct naar: AED kopenAED merken