Doorzoek de kennisbank

AED merk Physio Control

Wat is het AED merk Physio Control en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Physio Control artikelen

Het merk Physio Control

Physio-Control is al meer dan 58 jaar toonaangevend op het gebied van spoedeisende medische zorg. Het bedrijf leidt de sector in de ontwikkeling van innovatieve en wetenschappelijk gevalideerde technologieën om te voldoen aan de eisen van haar klanten. Verder is het merk pionier op het gebied van AED’s. De LIFEPAK®-defibrillatoren van Physio-control zijn bijvoorbeeld naar de top van de Mount Everest vervoerd. Daarnaast zijn er ook AED’s in gebruik op het internationale ruimtestation in een baan rond de aarde. Physio-Control heeft het grootste marktaandeel met meer dan een miljoen eenheden die op dit moment wereldwijd in gebruik zijn en beschermt daarmee duizenden gemeenschappen.

Physio-Control haar AED’s

Physio-Control heeft drie soorten AED’s op de markt. De Lifepak CR2 Defibrillator is een AED-responssysteem die vakkundig is ontworpen vanuit gebruikersperspectief. Daarnaast is de CR2 de enige AED die borstcompressies tijdens hartritme analyse toelaat. Ook is er de LIFEPAK® CR Plus AED, deze is eveneens zeer gebruiksvriendelijk. De CR Plus is verkrijgbaar als half- en volautomatische AED. En als derde is er de LIFEPAK® 1000 defibrillator, ontworpen voor beroepshulpverleners. ECG-registraties worden bij deze AED op een groot scherm duidelijk weergegeven. Met de cprMAX™-technologie waarover deze AED beschikt is het mogelijk om compressies voort te kunnen zetten tijdens het opladen van de AED waardoor de reanimatie niet onderbroken hoeft te worden.

Lifelink Central

Alle AED‘s worden continu gemonitord met behulp van de LIFELINKcentral™ AED-programmabeheer, die geheel automatisch meldingen verstuurt over alles wat de gereedheid van de AED zou kunnen beïnvloeden.

De plus- en minpunten van het AED merk Physio-Control

Een groot pluspunt wat het merk physio-control biedt is een goed doordacht en uitgekiend ontwerp van de AED’s. Daarnaast bieden zij de meest recente ontwikkelingen op het gebied van AED’s aan. Een minpunt kan de prijs zijn. AED’s van het merk Physio-Control zijn duurder dan meeste andere AED’s.

Conclusie AEDmaster

Wij kunnen het merk Physio-control zeer aanbevelen. Het merk is toonaangevend en al jarenlang op de markt. Op het gebied van AED’s biedt het merk de nieuwste technologieën. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om borstcompressies toe te laten tijdens het analyseren van het hartritme of het opladen van de AED. Dit voorkomt dat de reanimatie onderbroken hoeft te worden en bespaart zo kostbare tijd!

Hulp bij het kopen van een Physio Control AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel