Physio Control AED

Wat is het AED merk Physio Control en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Physio Control artikelen.

+ Kind
1.825,69 Excl. BTW
+ Kind
1.513,76 Excl. BTW
495,87 Excl. BTW
247,71 Excl. BTW
+ Kind
2.105,50 Excl. BTW
+ Kind
2.293,58 Excl. BTW
+ Kind
2.041,28 Excl. BTW
+ Kind
2.064,22 Excl. BTW
311,93 Excl. BTW
+ Kind
2.064,22 Excl. BTW
+ Kind
1.917,43 Excl. BTW
2.614,68 Excl. BTW
+ Kind
1.949,54 Excl. BTW
+ Kind
1.674,31 Excl. BTW
2.018,35 Excl. BTW
+ Kind
2.197,25 Excl. BTW

Het merk Physio Control

Physio-Control is al meer dan 58 jaar toonaangevend op het gebied van spoedeisende medische zorg. Het bedrijf leidt de sector in de ontwikkeling van innovatieve en wetenschappelijk gevalideerde technologieën om te voldoen aan de eisen van haar klanten. Verder is het merk pionier op het gebied van AED’s. De LIFEPAK®-defibrillatoren van Physio-control zijn bijvoorbeeld naar de top van de Mount Everest vervoerd. Daarnaast zijn er ook AED’s in gebruik op het internationale ruimtestation in een baan rond de aarde. Physio-Control heeft het grootste marktaandeel met meer dan een miljoen eenheden die op dit moment wereldwijd in gebruik zijn en beschermt daarmee duizenden gemeenschappen.

Physio-Control haar AED’s

Physio-Control heeft drie soorten AED’s op de markt. De Lifepak CR2 Defibrillator is een AED-responssysteem die vakkundig is ontworpen vanuit gebruikersperspectief. Daarnaast is de CR2 de enige AED die borstcompressies tijdens hartritme analyse toelaat. Ook is er de LIFEPAK® CR Plus AED, deze is eveneens zeer gebruiksvriendelijk. De CR Plus is verkrijgbaar als half- en volautomatische AED. En als derde is er de LIFEPAK® 1000 defibrillator, ontworpen voor beroepshulpverleners. ECG-registraties worden bij deze AED op een groot scherm duidelijk weergegeven. Met de cprMAX™-technologie waarover deze AED beschikt is het mogelijk om compressies voort te kunnen zetten tijdens het opladen van de AED waardoor de reanimatie niet onderbroken hoeft te worden.

Alle AED‘s worden continu gemonitord met behulp van de LIFELINKcentral™ AED-programmabeheer, die geheel automatisch meldingen verstuurt over alles wat de gereedheid van de AED zou kunnen beïnvloeden.

De plus- en minpunten van het AED merk Physio-Control

Een groot pluspunt wat het merk physio-control biedt is een goed doordacht en uitgekiend ontwerp van de AED’s. Daarnaast bieden zij de meest recente ontwikkelingen op het gebied van AED’s aan. Een minpunt kan de prijs zijn. AED’s van het merk Physio-Control zijn duurder dan meeste andere AED’s.

Conclusie AEDmaster

Wij kunnen het merk Physio-control zeer aanbevelen. Het merk is toonaangevend en al jarenlang op de markt. Op het gebied van AED’s biedt het merk de nieuwste technologieën. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om borstcompressies toe te laten tijdens het analyseren van het hartritme of het opladen van de AED. Dit voorkomt dat de reanimatie onderbroken hoeft te worden en bespaart zo kostbare tijd!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED te kiezen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.