Doorzoek de kennisbank

Het AED merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips AED wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen.

Philips haar AED’s

Het AED merk Philips heeft op dit moment drie verschillende soorten AED’s op de markt. Dit betreft de Philips Heartstart HS1, de Heartstart FRx en de Heartstart FR3.

Allereerst de Heartstart HS1 defibrillator, deze fungeert als persoonlijke coach om iedereen te kunnen begeleiden bij het behandelen van een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. Dit doet de Philips AED door middel van spraakinstructies en reanimatie coaching. De instructies passen zich aan op het tempo van de hulpverlener. Verder heeft deze Philips AED slechts 8.1 seconden nodig om een schok toe te dienen. De Heartstart HS-1 behoort tot een van de meest verkochte AED’s wereldwijd. Daarnaast heeft deze defibrillator vele prijzen gewonnen en komt bij diverse wetenschappelijke studies als beste uit de test.

Dan is er de Philips Heartstart FRx AED, ook deze beschikt over stapsgewijze spraakinstructies met inclusief reanimatiebegeleiding. Daarnaast beschikt deze AED over een hoorbare metronoom om hulpverleners te begeleiden bij het geven van basic life support (BLS). De SMART-pads die worden meegeleverd kunnen gebruikt worden voor kinderen en volwassenen. De Heartstart FRx is robuust, betrouwbaar en kan tegen ruw gebruik en extreme temperaturen. Daarnaast is de AED erg licht. de AED bediener, naast gesproken ondersteuning, ok visuele ondersteuning. 

De minder bekende AED van Philips

Als derde is de Heartstart FR3 uitstekend geschikt voor de professionele hulpverlener. De defibrillator is uitgerust met geavanceerde functies. Hierdoor is er de mogelijkheid om veel klinische informatie te geven om de zorg nog beter te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een ECG te maken. De FR3 is tweetaling en  beschikt over de Quick Shock technologie. 

De plus- en minpunten van Philips

Het AED merk Philips heeft AED’s beschikbaar voor zowel hulpverlenende burgers als professionele hulpverleners. De werking van de Heartstart HS1 defibrillator is simpel en eenvoudig, zodat medische kennis niet noodzakelijk is. Bij de FRX AED zijn de elektroden ook bruikbaar bij kinderen. Het opplakken bij kinderen wordt zelf gedetecteerd door de SMART-pads en leidt zo tot een lagere schokdosis. De garantieduur van de Philips Heartstart HS1 en Heartstart FRx is 8 jaar. Philips zorgt hierbij altijd voor juiste ondersteuning en service. De AED’s beschikken over het FDA keurmerk en voldoen dus aan de AED wetgeving. Een minpunt van de Philips AED’s is dat ze alleen beschikbaar zijn als halfautomaat, dus de schok zal niet automatisch gegeven worden maar er dient altijd op een knop gedrukt te worden. 

Conclusie AEDmaster

Als u voor het AED merk Philips gaat maakt u gegarandeerd een goede keuze voor het aanschaffen van een AED. Het merk is toonaangevend, erg betrouwbaar en haar apparaten worden wereldwijd in veel ziekenhuizen gebruikt. De Philips HS1 is een van best geteste defibrillatoren van dit moment. De AED is zeer gebruiksvriendelijk en ook voorzien van uitgebreide zelftesten. Kortom, wij van AEDmaster zijn zeer tevreden over de AED’s van het merk Philips en kunnen deze aanbevelen.

Hulp bij het kopen van een Philips AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter

» Lees meer

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel