AED merk Philips

De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen.

466,94 Excl. BTW
169,72 Excl. BTW
128,10 Excl. BTW
250,00 Excl. BTW
Pin
1.123,85 Excl. BTW
1.032,11 Excl. BTW
+ pakket
157,02 Excl. BTW
Kind
Aanbieding!
Kind
1.192,66 Excl. BTW
+ pakket
Kind
1.307,34 Excl. BTW

Het AED merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips AED wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen.

Philips haar AED’s

Het AED merk Philips heeft op dit moment drie verschillende soorten AED’s op de markt. Dit betreft de Philips Heartstart HS1, de Heartstart FRx en de Heartstart FR3.

Heatstart HS1 AED

Allereerst de Heartstart HS1 defibrillator, deze fungeert als persoonlijke coach om iedereen te kunnen begeleiden bij het behandelen van een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. Dit doet de Philips AED door middel van spraakinstructies en reanimatie coaching. De instructies passen zich aan op het tempo van de hulpverlener. Verder heeft deze Philips AED slechts 8.1 seconden nodig om een schok toe te dienen. De Heartstart HS-1 behoort tot een van de meest verkochte AED’s wereldwijd. Daarnaast heeft deze defibrillator vele prijzen gewonnen en komt bij diverse wetenschappelijke studies als beste uit de test.

Heartstart FrX AED

Dan is er de Philips Heartstart FRx, ook deze beschikt over stapsgewijze spraakinstructies met inclusief reanimatiebegeleiding. Daarnaast beschikt deze AED over een hoorbare metronoom om hulpverleners te begeleiden bij het geven van basic life support (BLS). De SMART-pads die worden meegeleverd kunnen gebruikt worden voor kinderen en volwassenen. De Heartstart FRx is robuust, betrouwbaar en kan tegen ruw gebruik en extreme temperaturen. Daarnaast is de AED erg licht.

Heartstart FrX 3

Als derde is de Heartstart FR3 uitstekend geschikt voor de professionele hulpverlener met geavanceerde functies. De AED is uitgerust met de mogelijkheid om veel klinische informatie te geven om de zorg nog beter te maken. 

De plus- en minpunten van het AED merk Philips

Het AED merk philips heeft AED’s beschikbaar voor zowel hulpverlenende burgers als professionele hulpverleners. De werking van de Heartstart HS1 defibrillator is simpel en eenvoudig, zodat medische kennis niet noodzakelijk is. Een ander pluspunt is dat de elektroden ook bruikbaar zijn voor kinderen. Het opplakken bij kinderen wordt zelf gedetecteerd door de SMART-pads en leidt zo tot een lagere schokdosis. De garantieduur van de Philips Heartstart HS1 en Heartstart FRx bestaat uit maar liefst 8 jaar. Philips zorgt hierbij altijd voor juiste ondersteuning en service. De AED’s beschikken over het FDA keurmerk en voldoen dus aan de AED wetgeving. Een minpunt van de Philips AED’s is dat ze alleen beschikbaar zijn als halfautomaat, dus de schok zal niet automatisch gegeven worden maar er dient altijd op een knop gedrukt te worden. 

Conclusie AEDmaster

Als u voor het AED merk Philips gaat maakt u gegarandeerd een goede keuze voor het aanschaffen van een AED. Het merk is toonaangevend, erg betrouwbaar en haar apparaten worden wereldwijd in veel ziekenhuizen gebruikt. De Philips HS1 is een van best geteste defibrillatoren van dit moment. De AED is zeer gebruiksvriendelijk en ook voorzien van uitgebreide zelftesten. Kortom, wij van AEDmaster zijn zeer tevreden over de AED’s van het merk Philips en kunnen deze aanbevelen.

Ik heb hulp nodig bij het kopen van een Philips AED?

U wilt een Philips AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.