Defibtech AED

Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen.

27,27 Excl. BTW
Kind
22,31 Excl. BTW
1.834,86 Excl. BTW
Kind
1.513,76 Excl. BTW
1.743,12 Excl. BTW
275,23 Excl. BTW
194,21 Excl. BTW
367,77 Excl. BTW
1.261,47 Excl. BTW
1.513,76 Excl. BTW
1.509,17 Excl. BTW

AED merk Defibtech?

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze één van de marktleiders zijn. Naast dat Defibtech AED’s aan de zakelijke markt levert, leveren ze ook AED’s aan het Amerikaanse leger. Dus dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Ze beschikken zowel over het FDA-keurmerk, als de CE markering.

Defibtech haar AED’s

Het AED merk Defibtech heeft op het moment 4 soorten AED’s op de markt. De meest bekende AED’s zijn de Defibtech Lifeline en de Defibtech Lifeline View. Het grootste verschil tussen deze twee AED’s is de display. De Lifeline View heeft een display / LCD scherm en de gewone Lifeline niet. Beide producten zijn in een vol- of halfautomatische AED te verkrijgen. Beide soorten heeft AEDmaster in haar assortiment. Ze zijn in een AED pakket of los te verkrijgen.

De twee minder bekende AED’s zijn de Lifeline Auto en de Lifeline Pro. Met de Lifeline Auto wordt er, wanneer nodig, automatisch een schok afgegeven. Dus zonder tussenkomst van een natuurlijk persoon. De Lifeline pro is alleen beschikbaar voor de professional. Met deze AED kan bijvoorbeeld de schoksterkte handmatig worden aangepast en er zit een ECG functie op. Aangezien de laatste twee soorten AED’s voor een specifiekere doelgroep zijn en dus niet voor een ieder geschikt, hebben wij er voor gekozen om deze AED’s, in eerste instantie, niet aan te bieden.

De plus- en minpunten van het AED merk Defibtech

Defibtech is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 8 jaar en de batterij gaat 7 jaar mee. Daardoor heeft de AED een lage afschrijving.  Verder zijn de AED’s zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar in veel verschillende talen. Een minder sterke punt is dat de AED speciale kinderelektroden nodig heeft en deze  niet standaard worden meegeleverd.

Conclusie van AEDmaster

AEDmaster concludeert dat Defibtech één van de betrouwbaarste merken in de wereld is en ruimschoots haar sporen heeft verdiend. Ze beschikt over het FDA keurmerk als de CE markering, waardoor de AED aan de strengste eisen voldoet en dus ook 2020 proof is. Dit vinden wij belangrijk! Daarnaast is de Nederlands importeur zeer kundig, waardoor de servicegraad uitstekend is.

Ik heb hulp nodig bij het kopen van een Defibtech AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.