Doorzoek de kennisbank

AED merk Defibtech

Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen.

Geschiedenis Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze één van de marktleiders zijn. Naast dat Defibtech AED’s aan de zakelijke markt levert, leveren ze ook AED’s aan het Amerikaanse leger. Dus dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Ze beschikken zowel over het FDA-keurmerk, als de CE markering.

Defibtech haar AED’s

Het AED merk Defibtech heeft op het moment 4 soorten AED’s op de markt. De meest bekende AED’s zijn de Defibtech Lifeline en de Defibtech Lifeline View. Het grootste verschil tussen deze twee AED’s is de display en de tweetaligheid. Beide producten zijn in een vol- of halfautomatische AED te verkrijgen. Beide soorten heeft AEDmaster in haar assortiment. Ze zijn in een AED pakket of los te verkrijgen.

De Defibtech Lifeline AED is de meest verkochte AED van het merk. Veel trainers en instructeurs maken gebruik van de Lifeline trainer. Het is de eerste AED die Nederland kende. De Lifeline AED kenmerkt zich door; een zeer snelle laadtijd, gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud. Dit is eenvoudig door uzelf uit te voeren.

De Defibtech Lifeline View AED is de grote broer van de Lifeline AED. De AED is later op de markt gekomen en biedt een aantal extra’s. De AED is tweetalig en wordt standaard geleverd in net Nederlands-Engels. Hierdoor is de AED ideaal om in een internationale omgeving te gebruiken. Daarnaast beschikt de Lifeline View AED over een LCD scherm. Hierdoor ontvangt de AED bediener, naaat gesproken ondersteuning, ok visuele ondersteuning. 

De minder bekende AED van Defibtech

De minder bekende AED  van Defibtech is Lifeline Pro. De Lifeline pro is alleen beschikbaar voor de professional. Met deze AED kan bijvoorbeeld de schoksterkte handmatig worden aangepast en er zit een ECG functie op. Aangezien deze AED voor een specifiekere doelgroep is en dus niet voor iedereen geschikt is, kiezen wij er voor  om deze AED op aanvraag te leveren. Hiermee voorkomen dat u per ongeluk de verkeerde AED koopt. 

De plus- en minpunten van het AED merk Defibtech

Defibtech is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 8 jaar en de batterij gaat 7 jaar mee. Daardoor heeft de AED een lage afschrijving.  Verder zijn de AED’s zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar in veel verschillende talen. Een minder sterke punt is dat de AED speciale kinderelektroden nodig heeft en deze  niet standaard worden meegeleverd.

Conclusie van AEDmaster

AEDmaster concludeert dat Defibtech één van de betrouwbaarste merken in de wereld is en ruimschoots haar sporen heeft verdiend. Ze beschikt over het FDA keurmerk als de CE markering, waardoor de AED aan de strengste eisen voldoet en dus ook 2023 proof is. Dit vinden wij belangrijk! Daarnaast is de Nederlands importeur zeer kundig, waardoor de servicegraad uitstekend is.

Hulp bij het kopen van Defibtech AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake

» Lees meer

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier

» Lees meer

Cardiac Science

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel