Doorzoek de kennisbank

AED merk Cardiac Science

Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval over de juiste informatie. Natuurlijk geven wij, aan het einde van het artikel, onze mening.

420,00 Incl. BTW
82,00 Incl. BTW
1.975,00 Incl. BTW
1.875,00 Incl. BTW
1.950,00 Incl. BTW
2.200,00 Incl. BTW
175,00 Incl. BTW

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll.

De Cardiac Science G5 AED is de trots van Cardiac Science. Het is één van de beste AED’s die op de markt zijn te verkrijgen. De AED beschikt over reanimatie feedback en is meertalig. Hierdoor is de AED uitermate geschikt voor een internationale omgeving. Daarnaast geeft het merk garantie op de batterij. Dit is vrij uniek.  gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud. Dit is eenvoudig door uzelf uit te voeren.

De waardige vervanger van de Cardiac Science Powerheart G3 AED is de Cardiac Science Powerheart G3 Elite. Elke dag test de AED de functionaliteit van de elektroden. Daarnaast hebben ze een hoge IP waarde, waardoor ze goed tegen stof en water zijn bestand. De levensduur van de batterij is minimaal 4 jaar. Via AEDmaster kunt u de G3 Elite uit voorraad bestellen.

De plus- en minpunten van Cardiac Science

Cardiac Science is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 7 jaar. De AED is gebruiksvriendelijk en beschikbaar in verschillende talen. Een minder sterk punt is dat er geen kindstand op zit. Wel is het mogelijk om er kinderelektroden op aan te sluiten Een ander minder sterk punt is toch de prijs. De AED is iets duurder dan de gemiddelde AED.

Conclusie van AEDmaster

AEDmaster is zeer tevreden over het AED merk Cardiac Science en beveelt deze aan. De reden hiervan is dat de G5 elke dag een zelftest doet. Hier zijn zij uniek in. Door deze zelftest is de AED altijd klaar voor gebruik. Daarnaast heeft de AED een hoge IP waarde, waardoor de AED zeer geschikt is voor het Nederlandse weer. Het enige onzekere is dat ze overgenomen zijn door Zoll en je hoopt niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de prijsstelling.

Hulp bij het kopen van een Cardiac Science AED?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt

» Lees meer

SixCase

AED kasten van Sixcase De AED wandkasten van SixCase zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel