Doorzoek de kennisbank

Waarom een AED kopen als bedrijf?

Waarom zou u als bedrijf een AED kopen? Hiervoor liggen verschillende redenen aan ten grondslag. De voornaamste is natuurlijk dat u het beste met uw medewerkers voor heeft en dat u wellicht uw steentje aan de buurt wilt bijdragen. De vraag is of er voor u als bedrijf  ook regels zijn over het gebruik van de AED?

ARBO wet

Als werkgever dien je volgens de ARBO wet zorg te dragen voor de veiligheid van alle werknemers en bezoekers binnen je bedrijf. Dit geldt voor alle organisaties waar arbeid wordt verricht. Dus ook voor verenigingen en stichtingen. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een lijst gemaakt van algemene verantwoordelijkheden en verplichtingen voor werkgevers en werknemers gemaakt die zijn opgenomen in de Arbowet.

BHV’er

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de veiligheid binnen je bedrijf te vergroten, is het aanstellen van een bedrijfshulpverlener (BHV’er). Als de nood aan de man is kan deze werknemers en klanten in veiligheid brengen. Een BHV’er kan mensen uit een brandend gebouw begeleiden of eerste hulp verlenen bij een bedrijfsongeval, maar ook reanimeren of een verband aanleggen.

Hartstilstand

In het geval van een hartstilstand telt iedere minuut. De eerste 6 minuten na intrede van een hartstilstand zijn hierbij cruciaal. De zogenaamde “6 minutenzone” is de aanduiding voor de omgeving waar binnen 6 minuten een AED beschikbaar is met iemand die deze kan bedienen. Een BHV’er kan zich ook aanmelden via HartslagNu om een melding te ontvangen bij een calamiteit binnen een straal van 1500 meter. Zo vergroot je de ‘hartveiligheid’ van iedereen in en om je bedrijf.

Hulp bij het kiezen van uw AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

AIVIA

AED kasten van Aivia De AED kasten van AIVIA zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er

» Lees meer

Defibrillator kopen?

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners,

» Lees meer

Schiller

AED merk Schiller Het AED merk Schiller is één van de AED merken die wij (nog) niet aanbieden. De reden hiervan is dat de FDA

» Lees meer

AED servicecontract

AED servicecontract Het AED servicecontract lijkt op het eerste gezicht een prima keuze. Zeker voor ons Nederlanders, want wij als Nederlanders zijn vaak bereid om

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel