Doorzoek de kennisbank

Een AED in de buurt; maak je buurt hartveiliger en red levens

Welkom op onze informatieve pagina over het cruciale belang van toegang tot een “AED in de buurt.” In situaties waarbij elke seconde telt, kan het verschil maken tussen leven en dood afhangen van de snelheid waarmee een Automatische Externe Defibrillator (AED) beschikbaar is. Of u nu meer wilt weten over de “AED in de buurt app,” zoekt naar een “AED apparaat in de buurt,” of benieuwd bent hoe de Hartstichting bijdraagt aan “AED in de buurt,” wij bieden u alle informatie en middelen voor een hartveilige omgeving.

De waarde van toegankelijke AED’s in uw buurt

Toegang tot een “AED-toestel in de buurt” kan essentieel zijn tijdens een hartstilstand. Dankzij technologische vooruitgang, zoals de “AED in de buurt app,” is het nu gemakkelijker dan ooit om de dichtstbijzijnde AED te lokaliseren. Ons “AED buurtpakket” zorgt niet alleen voor een AED binnen handbereik maar biedt ook training en ondersteuning om deze correct te gebruiken.

Wat is “AED in de buurt”?

Een “AED in de buurt” verwijst naar de beschikbaarheid van Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) binnen handbereik in uw gemeenschap. Dit is van vitaal belang voor het verhogen van de overlevingskansen bij een hartstilstand. Met behulp van apps zoals “Hartslagnu” kunt u snel de dichtstbijzijnde AED vinden in geval van nood.

Het belang van het monitoren van AED-locaties

Het regelmatig controleren van de beschikbaarheid en toegankelijkheid van AED’s in uw buurt is essentieel voor het waarborgen van een hartveilige omgeving. Initiatieven zoals “AED in de buurt app” en samenwerkingen met de Hartstichting dragen bij aan het verbeteren van AED-dekking in de buurt.

De waarde van een “AED buurtpakket”

Investeren in een “AED buurtpakket” kan de hartveiligheid in uw gemeenschap aanzienlijk verbeteren. Zo’n pakket biedt niet alleen een AED maar ook training en ondersteuning voor de buurt, wat essentieel is voor effectief gebruik in noodsituaties.

Risico’s van geen AED in de buurt

Het gebrek aan een toegankelijke AED kan de kans op overleven bij hartstilstanden verminderen. Dit benadrukt de noodzaak voor goed geplaatste AED’s en de verspreiding van kennis over hun locaties.

Waaruit bestaat een AED pakket voor in de buurt minimaal?

  • AED-toestel: Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk AED-toestel dat geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen
  • Draagtas en een AED buitenkast: Voor een veilige opslag en eenvoudige transporteerbaarheid van de AED
AED Defibrillator vragen om keuze te maken

Veelgestelde vragen AED in de buurt

Er kunnen veel vragen opkomen als je nadenkt over een AED apparaat bij u in de buurt.  Hieronder de meest gestelde vragen met antwoorden

Gebruik “AED in de buurt app” of websites zoals Hartslagnu om de dichtstbijzijnde AED te lokaliseren. Zelf geen burgerhulpverlener? Vraag dan de dichtstbijzijnde locaties bij ons op.

Een pakket dat een AED bevat en vaak training en ondersteuning voor de gemeenschap biedt.

De aanwezigheid van een AED in de buurt kan cruciaal zijn bij een hartstilstand. Snelle defibrillatie, idealiter binnen de eerste 5 minuten, kan de overlevingskansen significant verhogen.

De mogelijkheid om subsidie te krijgen voor een AED-apparaat in uw buurt kan afhangen van uw locatie, de lokale overheidsbeleid en specifieke programma’s die door non-profitorganisaties of gezondheidsinstanties worden aangeboden.

Veel apps die de locaties van AED’s tonen, zoals “Hartslagnu,” zijn gratis te gebruiken. Deze apps worden vaak gefinancierd door gezondheidsorganisaties en donaties, met als doel om gemeenschappen hartveiliger te maken door de toegankelijkheid van AED’s te vergroten.

Na het gebruik van een AED is het belangrijk om het apparaat zo snel mogelijk terug te melden bij de eigenaar of het beheer, zodat de AED opnieuw gebruiksklaar kan worden gemaakt

Een basis AED-buurtpakket bestaat meestal uit het AED-apparaat zelf, elektroden, batterij, safeset en buitenkast. De gemiddelde kosten voor een basispakket liggen tussen de €1.200 en €2.500.

Gebruik de AED in de buurt app

Uw bijdrage aan een hartveilige buurt?

Door te investeren in en het bewustzijn over “AED in de buurt” te vergroten, draagt u bij aan het creëren van een veiligere gemeenschap.

AED Registreren bij HartslagNu

Zodra u een AED heeft, is het belangrijk deze te registreren bij HartslagNu. Hierdoor kunnen vrijwilligers die bij een hartstilstand in de buurt zijn snel worden gealarmeerd en weten ze waar de dichtstbijzijnde AED zich bevindt.

Toegankelijkheid van de AED

Zorg ervoor dat de AED op een toegankelijke plaats wordt geïnstalleerd, idealiter buiten waar deze 24/7 beschikbaar is. Duidelijke bewegwijzering kan mensen helpen de AED snel te vinden in een noodsituatie.

Word Burgerhulpverlener

Registreer uzelf en moedig anderen aan om zich ook te registreren als burgerhulpverlener bij HartslagNu. Zo kunt u opgeroepen worden om te helpen bij een reanimatie in uw buurt.

Promoot AED- en Reanimatietraining

Stimuleer buurtbewoners om deel te nemen aan AED- en reanimatietrainingen. Kennis van reanimatie en het gebruik van een AED vergroot de overlevingskansen aanzienlijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over de verschillende AED pakketten voor in de buurt of u zit met andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem vandaag nog actie voor uw hartgezondheid! 

Onthoud:

Een AED in de buurt kan levens redden. Wees voorbereid, wees alert en help ons om hartveiligheid voor iedereen toegankelijk te maken.

Relevante artikelen

AED kopen als bedrijf

Waarom een AED kopen als bedrijf? Waarom zou u als bedrijf een AED kopen? Hiervoor liggen verschillende redenen aan ten grondslag. De voornaamste is natuurlijk dat u het beste met uw medewerkers voor heeft en dat u wellicht uw steentje aan de buurt wilt bijdragen. De vraag is of er

Lees verder »

Het verband tussen hartaanvallen en obesitas.

Het verband tussen hartaanvallen en obesitas In een wereld waar obesitas steeds vaker voorkomt, wordt het verband tussen hartaanvallen en gewicht steeds duidelijker. Hartziekten, waaronder hartaanvallen, blijven een van de meest voorkomende doodsoorzaken wereldwijd. Een van de belangrijkste risicofactoren hiervoor is obesitas. Dit maakt het besef van het belang van

Lees verder »

AED aanmelden

AED aanmelden Uw AED aanmelden loont. Doordat u uw AED aanmeldt is de kans op een succesvolle reanimatie, bij u in de buurt, groter. U helpt niet alleen uzelf, maar ook uw buurtgenoot bij een hartstilstand. Uw AED aanmelden kan via Hartslagnu. Zij hebben een samenwerking met de Hartstichting en

Lees verder »

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

Lees verder »

Cardiac Science

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan

Lees verder »

Een vol- of halfautomatische AED?

Volautomatische vs. halfautomatische AED’s: Wat kiest u? Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind

Lees verder »

Onze aanbiedingen

Oorspronkelijke prijs was: €2,75.Huidige prijs is: €2,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.225,00.Huidige prijs is: €999,00. Incl. BTW
1.300,001.400,00 Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €150,00.Huidige prijs is: €125,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €625,00.Huidige prijs is: €590,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.245,00.Huidige prijs is: €995,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €168,00.Huidige prijs is: €140,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.275,00.Huidige prijs is: €1.100,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.325,00.Huidige prijs is: €1.060,00. Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €1.475,00.Huidige prijs is: €1.290,00. Incl. BTW

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel