Doorzoek de kennisbank

Met de AED in actie!

Een AED actie om ervoor te zorgen dat er meer levens gered worden. In Nederland krijgen 35 mensen in Nederland een hartaanval. Als binnen 6 minuten wordt gereanimeerd met een AED, dan is de kans op overleving vele malen groter. Om deze reden is het belangrijk om een zo groot mogelijke dekking van AED’s te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de zogenaamde ‘6 minuten zone’ groter wordt, bestaan er verscheidene AED acties. Deze acties zijn erop gericht dat u als bedrijf of als privépersoon, laagdrempelig, een AED kunt aanschaffen. Via de media wordt de bekendheid vergroot door campagnes als; Een AED, daar red je levens mee! En veel gemeentes geven subsidies op de aanschaf van een AED.

AED actie in de buurt

Als buurt kunt u een initiatief starten om een gezamenlijke AED in de buurt te kopen. Vaak is een buurtvereniging of een lokale ondernemer de initiator van een AED in de buurt. Er zijn nu nog te weinig AED’s om de ‘6 minuten zone’ dekkend te maken. Hiervoor zouden meer buurten een AED actie op touw moeten zetten. Op het moment is er een initiatief gestart, in samenwerking met de Hartstichting.

AED actie app

Via de AED app van Rode Kruis kunt u controleren of uw buurt al een AED heeft en of deze binnen 6 minuten bereikbaar is. U kunt de Rode Kruis EHBO app hier eenvoudig downloaden via iOS en Android.

AED merken

AEDmaster werkt samen met de grootste en meest bekende AED merken: Alle AED’s zijn zowel ‘halfautomatisch’ als ‘volautomatisch’ leverbaar. In de meeste gevallen adviseren wij een half automatische AED. Voor de meest voorkomende situaties stelden wij enkele scherp geprijsde AED voordeelpakketten samen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter

» Lees meer

Wetgeving AED

AED wetgeving; hoe zit dit? De AED wetgeving is op 26 mei 2020 gewijzigd. Onze AED’s voldoen aan de vernieuwde MDR wet en beschikken over

» Lees meer

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel