Met de AED in actie!

Een AED actie om ervoor te zorgen dat er meer levens gered worden. In Nederland krijgen 35 mensen in Nederland een hartaanval. Als binnen 6 minuten wordt gereanimeerd met een AED, dan is de kans op overleving vele malen groter. Om deze reden is het belangrijk om een zo groot mogelijke dekking van AED’s te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de zogenaamde ‘6 minuten zone’ groter wordt, bestaan er verscheidene AED acties. Deze acties zijn erop gericht dat u als bedrijf of als privépersoon, laagdrempelig, een AED kunt aanschaffen. Via de media wordt de bekendheid vergroot door campagnes als; Een AED, daar red je levens mee! En veel gemeentes geven subsidies op de aanschaf van een AED.

AED actie in de buurt

Als buurt kunt u een initiatief starten om een gezamenlijke AED in de buurt te kopen. Vaak is een buurtvereniging of een lokale ondernemer de initiator van een AED in de buurt. Er zijn nu nog te weinig AED’s om de ‘6 minuten zone’ dekkend te maken. Hiervoor zouden meer buurten een AED actie op touw moeten zetten. Op het moment is er een initiatief gestart, in samenwerking met de Hartstichting.

AED actie app

Via de AED app van Rode Kruis kunt u controleren of uw buurt al een AED heeft en of deze binnen 6 minuten bereikbaar is. U kunt de Rode Kruis EHBO app hier eenvoudig downloaden via iOS en Android.

AED merken

AEDmaster werkt samen met de grootste een meest bekende AED merken:

Alle AED’s zijn zowel ‘half automatisch’ als ‘vol automatisch’ leverbaar. In de meeste gevallen adviseren wij een half automatische AED. Voor de meest voorkomende situaties stelden wij enkele scherp geprijsde AED voordeelpakketten samen.

Ik heb hulp nodig?

Wij, van AEDmaster, begrijpen als geen ander dat het alsnog moeilijk is om de juiste AED te kiezen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.