Doorzoek de kennisbank

Met de AED in actie!

Een AED actie om ervoor te zorgen dat er meer levens gered worden. In Nederland krijgen 35 mensen in Nederland een hartaanval. Als binnen 6 minuten wordt gereanimeerd met een AED, dan is de kans op overleving vele malen groter. Om deze reden is het belangrijk om een zo groot mogelijke dekking van AED’s te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de zogenaamde ‘6 minuten zone’ groter wordt, bestaan er verscheidene AED acties. Deze acties zijn erop gericht dat u als bedrijf of als privépersoon, laagdrempelig, een AED kunt aanschaffen. Via de media wordt de bekendheid vergroot door campagnes als; Een AED, daar red je levens mee! En veel gemeentes geven subsidies op de aanschaf van een AED.

AED actie in de buurt

Als buurt kunt u een initiatief starten om een gezamenlijke AED in de buurt te kopen. Vaak is een buurtvereniging of een lokale ondernemer de initiator van een AED in de buurt. Er zijn nu nog te weinig AED’s om de ‘6 minuten zone’ dekkend te maken. Hiervoor zouden meer buurten een AED actie op touw moeten zetten. Op het moment is er een initiatief gestart, in samenwerking met de Hartstichting.

AED actie app

Via de AED app van Rode Kruis kunt u controleren of uw buurt al een AED heeft en of deze binnen 6 minuten bereikbaar is. U kunt de Rode Kruis EHBO app hier eenvoudig downloaden via iOS en Android.

AED merken

AEDmaster werkt samen met de grootste en meest bekende AED merken: Alle AED’s zijn zowel ‘halfautomatisch’ als ‘volautomatisch’ leverbaar. In de meeste gevallen adviseren wij een half automatische AED. Voor de meest voorkomende situaties stelden wij enkele scherp geprijsde AED voordeelpakketten samen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk kan zijn om de juiste AED kast te kiezen. Op zoek naar de beste prijs? Vraag een offerte op. Wilt u een AED kopen? Kijk dan bij onze voordelige AED pakketten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Ga snel naar

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

Gerelateerd nieuws

Physio Control

AED merk Physio Control Wat is het AED merk Physio Control en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier

» Lees meer

Schiller

AED merk Schiller Het AED merk Schiller is één van de AED merken die wij (nog) niet aanbieden. De reden hiervan is dat de FDA

» Lees meer

Wetgeving AED

AED wetgeving; hoe zit dit? De AED wetgeving is op 26 mei 2020 gewijzigd. Onze AED’s voldoen aan de vernieuwde MDR wet en beschikken over

» Lees meer