AED Kennisbank

Er is dagelijks AED nieuws beschikbaar. Dit nieuws wordt middels vele kanalen gepubliceerd. Daarom is het moeilijk om op de hoogte te blijven van al het AED gerelateerde nieuws. Om dit voor u te vereenvoudigen kiest plaatst AEDmaster het belangrijke nieuws in AED kennisbank Wij maken onderscheid in nieuws, informatie en video’s

AED nieuws

AED nieuws wordt eerst door AEDmaster gecontroleerd. Wanneer het voldoende nieuwswaarde heeft, wordt het bericht in de AED kennisbank geplaatst. Aangezien er tegenwoordig veel nieuws is omtrent AED’s, kan het zijn dat wij onverhoopt een bericht over het hoofd zien. Dus mist u iets? Laat ons het weten en wij plaatsen alsnog uw artikel.

AED informatie

Er is in de AED kennisbank een categorie AED informatie aangemaakt. In deze categorie vindt u alle informatie die direct betrekking hebben op onze producten. U kunt hier uitgebreide informatie over de verschillende AED merken vinden, handige tips voor het kopen van een AED en de reden waarom u de AED moet aanmelden.

AED videos

Er komen steeds meer video’s beschikbaar. Naast product video’s zijn er ook verschillende instructie video’s. Alle AED gerelateerde video’s zijn beschikbaar in onze AED kennisbank.

getrainde aed bediener of BHV-er