AED buurtpakket

Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster een uniek AED pakket samengesteld, gericht op de niet professional.

Inhoud AED buurtpakket

Wij bieden een twee verschillende AED buurtpakketten aan van Philips. De reden waarom wij voor een Philips AED kiezen is, omdat het zowel over het FDA- als CE keurmerk beschikken, zeer goede service verlenen en de AED’s zeer geschikt zijn voor de niet professional. 

Philips Heartstart HS1 AED buurtpakket

+ pakket
AED : Philips Heartstart HS1
Buitenkast AED : Aivia 200 buitenkast
Opbergtas : Smalle rode opbergtas
Elektroden : Volwassen + kinderen 
Batterij : Philips Heartstart HS1
Kiss of Life : 10 beademingsmaskers 
Service & onderhoud : 5 jaar 
AED instructie : Max 20 personen

Philips Heartstart Frx AED buurtpakket

+ pakket
AED : Philips Heartstart FRx
Buitenkast voor AED : Aivia 200 buitenkast
Opbergtas : Smalle rode opbergtas
Elektroden : Elekroden + kindsleutel 
Batterij : Philips Heartstart FRx
Kiss of Life : 10 beademingsmaskers 
Service & onderhoud : 5 jaar
AED instructie : Max 20 personen

Voor wie is het AED buurtpakket?

Het AED buurtpakket is voor elke buurt geschikt. Dus zoekt u een buurtpakket voor uw; dorp, wijk, kerkgenootschap of uw vereniging dan is dit pakket de beste keuze. Door de eenvoud in het gebruik, gecombineerd met het uitgebreide servicepakket en de AED instructie kan iedereen een buurtgenoot in nood helpen. Daarnaast zijn beide pakketten geschikt voor kinderreanimatie. Een uitgebreider pakket, dan ons buurtpakket, is er niet en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat is AEDmaster.

Verschil tussen de FRx en HS1 AED

Er zijn eigenlijk twee belangrijk verschillen tussen de FRx en HS1 AED. De Heartstart HS1 AED heeft aparte kinderelektroden nodig voor kinderreanimatie. De FRx AED daarentegen heeft een zogenaamde kindsleutel, waarmee je  de AED eenvoudig geschikt maakt voor kinderreanimatie. De Philips Heartstart FRx AED heeft u dus geen aparte kinderelektroden nodig. Het andere verschil is dat de FRx met een display is uitgerust. De HS1 heeft dit niet.

Het service- en onderhoudspakket

Uw buurt wordt voor vijf jaar volledig ontlast. U heeft geen omkijken naar uw AED. Dus stel u heeft een storing? Wij komen langs en verhelpen dit op locatie. Houdbaarheid elektroden verstreken? Wij houden dit voor u bij en u ontvangt tijdig een nieuwe set. Dit valt bij ons onder service en daarom zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Is uw AED ingezet? Wij komen langs om uw AED weer gebruiksklaar te maken. Lukt dit niet? Dan ontvangt u tijdelijk een AED ter vervanging. Hier zijn natuurlijk ook geen extra kosten aan verbonden. Dit zijn enkel een paar punten uit het servicecontract. U kunt bij het servicecontract alle details vinden.

Is een AED instructie noodzakelijk?

Als u het AED buurtpakket koopt dan moedigen iedereen aan een AED-instructie te volgen, want dan weet u precies hoe uw buurt AED, bij een hartstilstand, werkt. Dit draagt zeker bij aan een succesvolle reanimatie. Wilt u graag de AED-instructie aan meer dan 20 personen geven? Laat het ons dan weten, want dan zoeken wij samen naar een oplossing. Tevens adviseren wij, naast de AED-instructie, ook jaarlijks de levensreddende handelingen te trainen. Zo bent u zo goed mogelijk voorbereid, bij een noodgeval. Hulp nodig? Laat het ons weten.

Waarom kiest u voor AEDmaster?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

Alle feiten op een rij:

  • Wij zijn 100% onafhankelijk en dus niet merkafhankelijk.
  • Elke AED wordt gebruiksklaar geleverd, dus u hoeft niks te doen.
  • U ontvangt standaard 8 jaar garantie op elke AED.
  • Alle AED’s beschikken over het FDA en CE keurmerk.
  • Met onze laagsteprijsgarantie betaald u nooit teveel.
  • Achteraf betalen? Geen probleem!
  • Onze service is gratis.
Tot slot

Heeft u vragen, wilt u uw oude AED (automatische externe defibrillator), wilt u met ons sparren of een AED kopen? Neem dan contact met ons, want wij zijn er voor u! Vergeet uw AED buurtpakket niet aan te melden bij HartslagNu. Hiermee draagt u direct bij aan de landelijke AED dekking.