AED buurtpakket

Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze uit de HS1 en FRX AED gecombineerd met een AED kast. Dit is uit te breiden met een onderhoudscontract en/of een AED instructie.

Inhoudsopgave

Voordelig AED buurtpakket Philips, hartstichting en AEDmaster

Inhoud AED buurtpakket

Wij bieden een twee verschillende AED buurtpakketten aan van Philips. De reden waarom wij voor een Philips AED kiezen is, omdat het zowel over het FDA- als CE keurmerk beschikken, zeer goede service verlenen en de AED’s zeer geschikt zijn voor de niet professional.

Philips Heartstart FRX buurtpakket

AEDPhilips Heartstart FRX
Buitenkast AEDAivia 200 of 210 (+pincode)
OpbergtasSmalle rode opbergtas
ElektrodenUniverseel + Kindsleutel
BatterijPhilips Heartstart FRX
Kiss of Life10 beademingsmaskers
All-in onderhoud5 jaar
AED instructieMax 20 personen
philips frx buurtpakket

Philips Heartstart HS1 buurtpakket

AEDPhilips Heartstart HS1
Buitenkast AEDAivia 200 of 210 (+pincode)
OpbergtasSmalle rode opbergtas
ElektrodenVolwassene + Kind
BatterijPhilips Heartstart HS1
Kiss of Life10 beademingsmaskers
All-in onderhoud5 jaar
AED instructieMax 20 personen
AED Buurtpakket Philips Heartstart HS1 AED pakket

Voor wie is het AED buurtpakket?

Het AED buurtpakket is voor elke buurt geschikt. Dus zoekt u een buurtpakket voor uw; dorp, wijk, kerkgenootschap of uw vereniging dan is dit pakket de beste keuze. Door de eenvoud in het gebruik, gecombineerd met het uitgebreide servicepakket en de AED instructie kan iedereen een buurtgenoot in nood helpen. Daarnaast zijn beide pakketten geschikt voor kinderreanimatie. Een uitgebreider pakket, dan ons buurtpakket, is er niet en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat is AEDmaster.

Verschil tussen de FRx en HS1 AED

Er zijn drie belangrijke verschillen tussen de FRx en HS1 AED. 

Elektroden

De Heartstart HS1 AED heeft aparte kinderelektroden nodig voor kinderreanimatie. De FRx AED daarentegen heeft een zogenaamde kindsleutel, waarmee de AED direct geschikt is voor kinderreanimatie. De Philips Heartstart FRx AED heeft u dus geen aparte kinderelektroden nodig.

Display

Het tweede verschil is dat de FRx met een display is uitgerust. Waardoor u naast auditieve ook visuele ondersteuning ontvangt. De HS1 heeft dit niet. Het laatste verschil is de IP waarde.

IP waarde

De IP waarde geeft aan in wat voor mate het apparaat beschermt is tegen stof en water/vocht. Hoe hoger de IP waarde hoe beter de AED beschermd is. De FRX AED beschikt over een IP van 55, terwijl de HS1 hier 21 op scoort. Hierdoor is de HS1 AED minder geschikt om buiten te plaatsen. Daarentegen is de FRX hier wel geschikt voor. 

Het service- en onderhoudspakket

Uw buurt wordt voor vijf jaar volledig ontlast. U heeft geen omkijken naar uw AED. Dus stel u heeft een storing? Wij komen langs en verhelpen dit op locatie. Houdbaarheid elektroden verstreken? Wij houden dit voor u bij en u ontvangt tijdig een nieuwe set. Dit valt bij ons onder service en daarom zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Is uw AED ingezet? Wij komen langs om uw AED weer gebruiksklaar te maken. Lukt dit niet? Dan ontvangt u tijdelijk een AED ter vervanging. Hier zijn natuurlijk ook geen extra kosten aan verbonden. Dit zijn enkel een paar punten uit het servicecontract. U kunt bij het servicecontract alle details vinden.

Is een AED instructie noodzakelijk?

Als u het AED buurtpakket koopt dan moedigen iedereen aan een AED-instructie te volgen, want dan weet u precies hoe uw buurt AED, bij een hartstilstand, werkt. Dit draagt zeker bij aan een succesvolle reanimatie. Wilt u graag de AED-instructie aan meer dan 20 personen geven? Laat het ons dan weten, want dan zoeken wij samen naar een oplossing. Tevens adviseren wij, naast de AED-instructie, ook jaarlijks de levensreddende handelingen te trainen. Zo bent u zo goed mogelijk voorbereid, bij een noodgeval. Hulp nodig? Laat het ons weten.

Wat mag u van ons verwachten?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

AED Defibrillator kopen? Kies de expert en BESPAAR op service!

AED Defibrillator kopen? Kies de expert en BESPAAR op service! De Automatische Externe Defibrillator (AED) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen. Dus ook uw ongetrainde;

Lees verder »

AED in de buurt van VVE, Stad, dorp of kerk

Een AED in de buurt; maak je buurt hartveiliger en red levens Welkom op onze informatieve pagina over het cruciale belang van toegang tot een “AED in de buurt.” In situaties waarbij elke seconde telt, kan het verschil maken tussen leven en dood afhangen van de snelheid waarmee een Automatische

Lees verder »

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

Lees verder »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel