• Safeset voor AED inzet
 • Safeset voor AED inzet

Veiligheidsset

(1 klantbeoordeling)

21,00 Incl. BTW (Excl. BTW 17,36)

 • Een beademingsmasker
 • Handschoenen
 • Kledingschaar
 • Scheermesje
 • Tissues en desinfecterend doekjes.
Offerte op maat

Veilige en effectieve reanimatie met het AED Safeset

Het AED Safeset is een essentieel hulpmiddel bij het uitvoeren van een veilige en effectieve reanimatie. Dit veiligheidspakket bevat verschillende componenten die zijn ontworpen om zowel de patiënt als de hulpverlener te beschermen tijdens een noodsituatie.

Inhoud

Elk van deze componenten is geselecteerd op basis van de belangrijke rol die ze spelen bij het veilig uitvoeren van een reanimatie.
 • Een beademingsmasker
 • Handschoenen
 • Kledingschaar
 • Scheermesje
 • Tissue
 • Desinfecterend doekje.

Hoe gebruik je de Safeset bij een reanimatie?

Het gebruik van het AED Safeset is eenvoudig en intuïtief. Wanneer u het Safeset-pakket opent, heeft u snel toegang tot de benodigde componenten. Vervolgens kunt u de stappen uitvoeren om de patiënt te reanimeren, wetende dat u en de patiënt beschermd zijn door het Safeset.

Investeer in veiligheid

Het kopen van een AED Safeset is een belangrijke investering in de veiligheid van uw patiënten en uzelf. Het hebben van de juiste hulpmiddelen bij de hand kan een groot verschil maken bij een noodsituatie. Met het AED Safeset kunt u erop vertrouwen dat u de benodigde bescherming heeft om veilig en effectief te handelen.

Bestel nu uw AED Safeset en wees altijd goed voorbereid

Wilt u altijd goed voorbereid zijn op een noodsituatie? Bestel dan nu uw AED Safeset bij ons en zorg ervoor dat u de benodigde bescherming heeft bij het uitvoeren van een reanimatie. Onze AED Safeset is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over het AED Safeset. We helpen u graag verder.

Lees meer

Extra informatie Veiligheidsset

Merk(en) Universeel
Soort artikel Overig
EAN 7423647529582

Lees meer

Klant beoordelingen Veiligheidsset

5.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Fijne set

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Artikelen Veiligheidsset

AED tips voor Nederland Wit u een AED kopen? Hierbij de 5 belangrijkste tips voor Nederland. De aanleiding is de zoveelste storm die Nederland teistert. Algemeen bekend is dat de aanrijdtijd, in dit soort situaties, langer is dan normaal. Waardoor er een beroep op ons, als samenleving, wordt gedaan. Bij

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

AED aanschaffen? Praktische tips. U wilt een AED aanschaffen, maar met welke zaken moet u precies rekening mee houden? Om deze vraag te beantwoorden zijn hieronder een aantal vragen opgesteld. Vervolgens hebben wij alle vragen van een toelichting voorzien, zodat u weet welke AED het beste bij u of uw

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel