• Heartsine kinderelektroden kopen
 • Heartsine kinder padpak 5060167121241 PAD-PAK-04
 • AED kopen: AED merk Heartsine samaritan 500P
 • Heartsine kinderelektroden kopen
 • Heartsine kinder padpak 5060167121241 PAD-PAK-04
 • AED kopen: AED merk Heartsine samaritan 500P

HeartSine PAD-PAK Kinderen

192,00 Incl. BTW (Excl. BTW 176,15)

 • Speciaal voor Heartsine Samaritan AED
 • Geschikt voor modellen: 350P, 360P, 500P
 • Latexvrije, zelfklevende kinderelektroden
 • Eenvoudige installatie in de AED
 • SKU/EAN: 5060167121241, PAD-PAK-04
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn batterij
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Heartsine Samaritan PAD-PAK kinderen

De AED’s van Heartsine werken met een PAD-PAK module. Deze 2-in-1 module maakt het gemakkelijk om de AED opnieuw gebruiksklaar te maken na een inzet. Heartsine heeft speciaal voor jonge kinderen, die lichter dan 25 kg zijn een speciale kindermodule ontwikkeld. Deze kindermodule is een combinatieverpakking van een batterij en speciale kinderelektroden. Deze module - ook wel de Pediatric-Pak genoemd - is bedoeld voor de behandeling van kinderen tussen 1 en 8 jaar bij wie een plotselinge hartstilstand optreedt. De Heartsine Samaritan PAD-PAK voor kinderen is geschikt voor één inzet bij een reanimatie. Daarna dient de module, met elektroden en batterij, vervangen te worden.

Eigenschappen Heartsine Samaritan PAD-PAK kinderen

Wanneer de kinderelektroden uit de PAD-pak kindermodule op de AED worden aan aangesloten, past de AED het energieniveau van de toe te dienen schok automatisch aan. Hierdoor wordt de AED geschikt voor het reanimeren van kinderen. Alle elektroden die gebruikt worden bij AED’s zijn voorzien van een laagje geleidende gel. Na verloop van tijd is het mogelijk dat deze gel uitdroogt. Dat is de reden dat AED elektroden altijd voorzien zijn van een houdbaarheidsdatum. De levensduur van de elektroden die worden geleverd bij de Samaritan PAD-PAK voor kinderen bedraagt ongeveer 4 jaar. Hierna dienen de elektroden te worden vervangen om een optimale werking bij een reanimatie te blijven houden. De houdbaarheidsdatum staat aangegeven op de blauwe sticker op de PAD-PAK.

Daarnaast zijn de elektroden zelfklevend. Om allergische reacties te voorkomen zijn de elektroden latexvrij. De elektroden dienen bewaard te worden bij temperaturen tussen de 0℃ en de 50℃. Het aansluiten van de Heartsine Samaritan PAD-PAK voor kinderen is zeer eenvoudig. Aan de achterkant van de AED kan de PAD-PAK gemakkelijk in de AED geschoven worden.

Te gebruiken bij

Alternatieven

Alternatieven voor de Heartsine Samaritan PAD-PAK voor kinderen is de module voor volwassenen. Deze kunt u hier vinden (linkje). Deze kunnen ook gebruikt worden bij de bovenstaande AED’s. Wanneer het gaat om een reanimatie van een kind van 1 tot 8 jaar of een kind van minder dan 25 kg, dienen toch de speciale Heartsine Samaritan PAD-PAK voor kinderen gebruikt te worden.

Conclusie AEDmaster

De Heartsine Samaritan PAD-PAK kinderen is een handige combinatieverpakking die bestaat uit kinderelektroden en een batterij. De AED wordt standaard geleverd met een PAD-PAK voor volwassenen. Met het aanschaffen van deze module wordt reanimatie van jonge kinderen met de Heartsine Samaritan AED mogelijk.

Lees meer

Extra informatie HeartSine PAD-PAK Kinderen

Merk(en) Heartsine
Levensduur batterij 4 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Soort artikel Batterij, Elektroden
Product Code 5060167121241, PAD-PAK-04
AED Compatibiliteit Heartsine 350P, Heartsine 360P, Heartsine 500P
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kinderen
EAN 7423627756786

Lees meer

Klant beoordelingen HeartSine PAD-PAK Kinderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HeartSine PAD-PAK Kinderen” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen HeartSine PAD-PAK Kinderen

Artikelen HeartSine PAD-PAK Kinderen

Het wereldwijde grondstoffentekort kost mensenlevens De productie van AED apparatuur, sinds het begin van de COVID-19 epidemie, getroffen door verstoringen in de productieketen. Gelukkig ligt deDit geldt voor alle sectoren. Hierdoor is alles is moeilijker te verkrijgen; van babyvoeding tot auto’s en van kleding tot bouwmateriaal. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u

Volgens het onderzoek van The Insight Partners werd de wereldwijde markt voor defibrillatoren in 2021 geschat op ruim 10 miljard euro en zal deze naar verwachting in 2028 bijna 15 miljard euro bedragen, met een jaarlijks groeipercentage van 5,1% tussen 2021 en 2028.

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel