• Cardiac Science Elektroden Powerheart G5
 • Cardiac Science Elektroden Powerheart G5

Cardiac Science Elektroden (G5)

(2 klantbeoordelingen)

75,00 Incl. BTW (Excl. BTW 68,81)

 • Merk: Cardiac Science
 • Geschikt voor: Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Reanimatie feedback: Nee
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Cardiac Science Elektroden (G5)

De Cardiac Science Elektroden (G5) zijn geschikt voor de Cardiac Science Powerheart G5 AED. De elektroden zijn niet voorzien van een CPRD sensor.  Deze elektroden zijn voor volwassenen en niet geschikt voor kinderen. Er zijn ook G5 elektroden met CPR-D. Door de CPRD sensor wordt de AED bediener van realtime reanimatiefeedback voorzien. Deze sensor meet de borstcompressie en het tempo van de hartmassage. Hierdoor ontvangt de hulpverlener de juiste informatie tijdens de reanimatie. Daarnaast wordt de AED bediener gecorrigeerd als de hartmassage onjuist wordt uitgevoerd. Dit gebeurt doormiddel van een gesproken tekst.

Specificaties Cardiac Science Elektroden (G5)

 • Merk: Cardiac Science
 • Geschikt voor: Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Reanimatie feedback: Nee
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Cardiac Science Elektroden (G5). De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Naast elektroden voor volwassenen zijn er speciale kinderelektroden. De kinderelektroden zijn kleiner en moet u op een andere manier bevestigen. De Cardiac Science kinderelektroden (G5) moet u op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll. Naast de Cardiac Science G5 is er ook de Cardiac Science G3.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Cardiac Science Elektroden (G5).

Extra informatie Cardiac Science Elektroden (G5)

Merk Cardiac science
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort artikel Elektroden
EAN 7423627988996

Klant beoordelingen Cardiac Science Elektroden (G5)

 1. 5

  Eenvoudig te bestellen en de elektroden had ik snel op mijn werk. Dikke prima!

 2. 5

  Goede prijs, levering ging makkelijk en snel

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Artikelen Cardiac Science Elektroden (G5)

Cardiac Science AED merk Powerheart G5

Cardiac Science

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval […]