• Cardiac Science G5 Elektroden volwassenen met CPRD
 • CPR elektroden Cardiac Science G5 XELAED002B
 • G5 elektroden met reanimatie feedback
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!
 • Cardiac Science G5 Elektroden volwassenen met CPRD
 • CPR elektroden Cardiac Science G5 XELAED002B
 • G5 elektroden met reanimatie feedback
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!

Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)

215,00 Incl. BTW (Excl. BTW 197,25)

 • Voor Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Volwassenenelektroden met CPR-D
 • Biedt realtime reanimatiefeedback
 • Online aanschaffen, zekerheid bij AEDmaster
 • SKU/EAN: XELAED002B
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)

De Cardiac Science G5 elektroden zijn geschikt voor de Cardiac Science Powerheart G5 AED. Door de CPRD sensor wordt de AED bediener van realtime reanimatiefeedback voorzien. Deze sensor meet de borstcompressie en het tempo van de hartmassage. Hierdoor ontvangt de hulpverlener de juiste informatie tijdens de reanimatie. Daarnaast wordt de AED bediener gecorrigeerd als de hartmassage onjuist wordt uitgevoerd. Dit gebeurt doormiddel van een gesproken tekst. Deze elektroden zijn voor volwassenen en dus niet geschikt voor kinderen. Er zijn ook G5 elektroden beschikbaar zonder CPRD.

Specificaties Cardiac Science G5 Elektroden

 • Merk: Cardiac Science
 • Geschikt voor: Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Reanimatie feedback: Ja, door CPRD module
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Cardiac Science G5 elektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Naast elektroden voor volwassenen zijn er speciale kinderelektroden. De kinderelektroden zijn kleiner en moet u op een andere manier bevestigen. De Cardiac Science G5 kinderelektroden moet u op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll. Naast de Cardiac Science G5 is er ook de Cardiac Science G3.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Cardiac Science G5 Elektroden (CPRD).

Lees meer

Extra informatie Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)

Merk(en) Cardiac science
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code XELAED002B
AED Compatibiliteit Cardiac Science G5
Specifieke kenmerken Meet borstcompressie, Pre-connected
Geschikt voor Volwassenen
EAN 7423626641656

Lees meer

Klant beoordelingen Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)” te beoordelen
Lees meer

Artikelen Cardiac Science G5 Elektroden (CPR-D)

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel