• Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View Elektroden DDP-2001
 • Lifeline view pad voor volwassenen
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View Elektroden DDP-2001
 • Lifeline view pad voor volwassenen
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!

Defibtech Lifeline View elektroden

(4 klantbeoordelingen)

70,00 Incl. BTW (Excl. BTW 64,22)

 • Exclusief voor Defibtech Lifeline View
 • Ontworpen voor volwassen gebruik
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden
 • Gegarandeerd maximale houdbaarheid
 • SKU/EAN: DDP-2001
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Defibtech Lifeline View elektroden

De Defibtech Lifeline view elektroden zijn geschikt voor volwassenen. De elektroden kunnen alleen worden geplaatst in de Lifeline View AED en zijn geschikt voor zowel de half- als de volautomatische versie. De elektroden kunnen zogenaamd "pre connected" worden opgeborgen en hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.

Specificaties Defibtech Lifeline View elektroden

 • Merk: Defibtech
 • Geschikt voor: Lifeline View AED
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Defibtech Lifeline View elektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. De elektroden zijn niet geschikt voor kinderen. De Defibtech Lifeline View elektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Defibtech Lifeline View elektroden.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View elektroden

Merk(en) Defibtech
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code DDP-2001
AED Compatibiliteit Defibtech Lifeline View
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Volwassenen
EAN 7434643190102

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View elektroden

5.00

Gebaseerd op 4 reviews

5 steren
4 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Werkt prima.

 2. 5

  Prima elektroden. Goed geholpen en pakket was snel op plaats van bestemming

 3. 5

  Snel geleverd voor een prima prijs. Elektroden zijn goed verpakt.

 4. 5

  Goede elektroden die vrij lang mee gaan. Nette prijs en ik had ze snel in huis.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline View elektroden

Artikelen Defibtech Lifeline View elektroden

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk. Zoll Plus AED €1.250,00 – €1.300,00 Incl.

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel