• Defibtech Lifeline kinderelektroden
 • Hoe kinderelektroden AED plakken
 • Defibtech Lifeline kinderelektroden
 • Hoe kinderelektroden AED plakken

Defibtech Lifeline kinderelektroden

115,00 Incl. BTW (Excl. BTW 105,50)

 • Geschikt voor Defibtech Lifeline AED
 • Voor gebruik bij kinderen
 • Voor zowel half- als volautomaat
 • Pre-connected opbergen
 • Na 2 jaar vervangen
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Defibtech Lifeline kinderelektroden

Deze Defibtech kinderelektroden zijn speciaal ontwikkelt om reanimatie toe te passen voor kinderen die minder wegen dan 25 kg. De elektroden kunnen alleen worden geplaatst in de Lifeline AED en zijn geschikt voor zowel de half- als de volautomatische versie. De elektroden kunnen zogenaamd “pre connected” worden opgeborgen en hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.

Specificaties Lifeline kinderelektroden

 • Merk: Defibtech
 • Geschikt voor: Lifeline AED
 • Soort: Elektroden voor kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

AED elektroden

De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Elektroden kunnen eenmaal gebruikt worden.

Lifeline elektroden volwassenen

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen combineren gebruiksgemak en veiligheid, zijn vooraf aangesloten voor onmiddellijke gebruiksklaarheid en ontworpen voor eenmalig gebruik. Hun duidelijke markeringen bevorderen een correcte plaatsing, wat de kans op een succesvolle reanimatie met Defibtech Lifeline AED’s aanzienlijk verhoogt.

Defibtech Lifeline kinderelektroden

De elektroden zijn geschikt voor kinderen. De Defibtech Lifeline kinderelektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Deze kinderelektroden hebben, t.o.v. volwassenelektroden, een kleiner formaat en een lagere energieafgifte. Zodat dit  aansluit aan de behoeften van jongere patiënten. Kinderelektroden zijn te gebruiken bij kinderen tot 8 jaar en/of 25 kg.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Defibtech Lifeline kinderelektroden.

Extra informatie Defibtech Lifeline kinderelektroden

Merk Defibtech
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort artikel Elektroden
EAN 7423627591554

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline kinderelektroden

Artikelen Defibtech Lifeline kinderelektroden

Defibtech AED merk Lifeline en Lifeline view

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech Lifeline AED Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline View Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline […]