• Defibtech Lifeline kinderelektroden
 • Defibtech Lifeline kinderelektroden DDP-200
 • Lifeline kinderelektroden
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Defibtech Lifeline kinderelektroden
 • Defibtech Lifeline kinderelektroden DDP-200
 • Lifeline kinderelektroden
 • AED Defibtech Lifeline Kopen

Defibtech Lifeline kinderelektroden

115,00 Incl. BTW (Excl. BTW 105,50)

 • Specifiek voor Defibtech Lifeline AED
 • Ontworpen voor kinderen < 25 kg
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden
 • Uw vertrouwde keuze voor hartveiligheid
 • SKU/EAN: DDP-200
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Defibtech Lifeline kinderelektroden

Deze Defibtech kinderelektroden zijn speciaal ontwikkelt om reanimatie toe te passen voor kinderen die minder wegen dan 25 kg. De elektroden kunnen alleen worden geplaatst in de Lifeline AED en zijn geschikt voor zowel de half- als de volautomatische versie. De elektroden kunnen zogenaamd "pre connected" worden opgeborgen en hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.

Specificaties Lifeline kinderelektroden

 • Merk: Defibtech
 • Geschikt voor: Lifeline AED
 • Soort: Elektroden voor kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

AED elektroden

De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Elektroden kunnen eenmaal gebruikt worden.

Lifeline elektroden volwassenen

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen combineren gebruiksgemak en veiligheid, zijn vooraf aangesloten voor onmiddellijke gebruiksklaarheid en ontworpen voor eenmalig gebruik. Hun duidelijke markeringen bevorderen een correcte plaatsing, wat de kans op een succesvolle reanimatie met Defibtech Lifeline AED’s aanzienlijk verhoogt.

Defibtech Lifeline kinderelektroden

De elektroden zijn geschikt voor kinderen. De Defibtech Lifeline kinderelektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Deze kinderelektroden hebben, t.o.v. volwassenelektroden, een kleiner formaat en een lagere energieafgifte. Zodat dit  aansluit aan de behoeften van jongere patiënten. Kinderelektroden zijn te gebruiken bij kinderen tot 8 jaar en/of 25 kg.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Defibtech Lifeline kinderelektroden.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline kinderelektroden

Merk(en) Defibtech
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code DDP-200
AED Compatibiliteit Defibtech Lifeline
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kinderen
EAN 7423627591554

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline kinderelektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Defibtech Lifeline kinderelektroden” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline kinderelektroden

Artikelen Defibtech Lifeline kinderelektroden

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel