• Defibtech Lifeline AED accu
 • Batterij 9 volt voor AED (HAC-9V)
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Batterij 9 volt voor AED (HAC-9V)

Defibtech Lifeline batterij

(1 klantbeoordeling)

300,00 Incl. BTW (Excl. BTW 275,23)

 • Voor Defibtech Lifeline AED
 • Standby 7 jaar
 • 300 defibrillatie schokken
 • Gebruikstijd van 16 uur
 • Inclusief Lithium batterij (nodig voor zelf-schoktesten)

Defibtech Lifeline batterij

De Defibtech Lifeline batterij is uitsluitend gemaakt voor de Lifeline versie. De batterij wordt geleverd met een 9V batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat het apparaat zelftesten uitvoert en ontlast zo de hoofdbatterij die dus langer mee gaat. De Defibtech Lifeline batterij heeft een standbytijd van 7 jaar als deze is geplaatst in de AED. Verder kan de batterij 300 defibrillatieschokken afgeven.

Inhoud verpakking

 • Defibtech Lifeline batterij unit
 • Lithium batterij (9v)

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen.

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline AED.

Extra informatie Defibtech Lifeline batterij

Merk Defibtech
Soort artikel Batterij
EAN 7423628630634

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline batterij

 1. 5

  Ondanks de vrij hoge investering toch maar aanschaft. 7 jaar voor een accu is best lang! Snel in huis

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline batterij

Artikelen Defibtech Lifeline batterij

Defibtech AED merk Lifeline en Lifeline view

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech Lifeline AED Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline View Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline […]