• kindsleutel FrX AED Kindersleutel AED Philips
  • kindsleutel FrX AED Kindersleutel AED Philips

Kindsleutel FRX AED

155,00 Incl. BTW (Excl. BTW 128,10)

  • Geschikt voor Philips FrX AED
  • Sleutel om AED op kind stand te zetten
  • Voor kinderen tot 8 jaar
  • Geen kinderelektroden nodig
  • Energie niveau automatisch aangepast
Offerte op maat

Kindsleutel FrX AED

Philips is wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Zij levert kwalitatieve AED artikelen voor een optimale prestatie van de AED. De kindsleutel FrX AED van Philips is een handige accessoire die gebruikt wordt bij de Philips Heartstart FRx. De sleutel schakelt de AED over op het kinderreanimatie, volgens hey protocol de American Heart Association richtlijnen. Hierbij wordt het energieniveau, van de toe te dienen schok, omlaag gebracht. Dit doet de AED zelf. Ook worden de instructies voor; het plakken van de elektroden en het uitvoeren van de reanimatie aangepast, zodat deze geschikt zijn voor kinderreanimatie. De sleutel is te gebruiken bij reanimaties van kinderen tot 8 jaar. Door de sleutel zijn er geen aparte kinderelektroden nodig.

Eigenschappen kindsleutel

Een voordeel van het gebruik van de kindsleutel FrX AED is dat deze herbruikbaar is. Er is geen houdbaarheidsdatum en kan daarom ten alle tijden gebruikt worden bij de AED. In de draagtas van de AED zit een apart sleutelvak waarin de sleutel kan worden opgeborgen. De afmetingen van de sleutel zijn 160 mm x 60 mm x 3 mm.

Te gebruiken bij:

Het merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Naast de Heartstart FRx verkopen wij ook de Philips Heartstart HS1.

Alternatieven

Alternatieven voor het gebruik van de kindsleutel FrX AED is het gebruik van kinderelektroden. Helaas zijn er geen kinderelektroden beschikbaar voor de Heartstart FRx. Met het gebruik van de kindsleutel kunnen dezelfde elektroden gebruikt worden voor zowel kinderen als volwassenen.

Conclusie

De kindsleutel FrX AED is een unieke accessoire die gebruikt kan worden bij de Heartstart FRx van Philips. Door de sleutel in de AED te steken wordt het kinderreanimatie protocol geactiveerd en is het mogelijk om dezelfde elektroden te gebruiken voor kinderen en volwassenen.

Lees meer

Extra informatie Kindsleutel FRX AED

Merk(en) Philips
Soort artikel Overig
EAN 7423629466492

Lees meer

Klant beoordelingen Kindsleutel FRX AED

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindsleutel FRX AED” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Kindsleutel FRX AED

Artikelen Kindsleutel FRX AED

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel