• kindsleutel FrX AED Kindersleutel AED Philips
  • kindsleutel FrX AED Kindersleutel AED Philips

Kindsleutel FRX AED

155,00 Incl. BTW (Excl. BTW 128,10)

  • Geschikt voor Philips FrX AED
  • Sleutel om AED op kind stand te zetten
  • Voor kinderen tot 8 jaar
  • Geen kinderelektroden nodig
  • Energie niveau automatisch aangepast
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.
AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Kindsleutel FrX AED

Philips is wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Zij levert kwalitatieve AED artikelen voor een optimale prestatie van de AED. De kindsleutel FrX AED van Philips is een handige accessoire die gebruikt wordt bij de Philips Heartstart FRx. De sleutel schakelt de AED over op het kinderreanimatie, volgens hey protocol de American Heart Association richtlijnen. Hierbij wordt het energieniveau, van de toe te dienen schok, omlaag gebracht. Dit doet de AED zelf. Ook worden de instructies voor; het plakken van de elektroden en het uitvoeren van de reanimatie aangepast, zodat deze geschikt zijn voor kinderreanimatie. De sleutel is te gebruiken bij reanimaties van kinderen tot 8 jaar. Door de sleutel zijn er geen aparte kinderelektroden nodig.

Eigenschappen kindsleutel

Een voordeel van het gebruik van de kindsleutel FrX AED is dat deze herbruikbaar is. Er is geen houdbaarheidsdatum en kan daarom ten alle tijden gebruikt worden bij de AED. In de draagtas van de AED zit een apart sleutelvak waarin de sleutel kan worden opgeborgen. De afmetingen van de sleutel zijn 160 mm x 60 mm x 3 mm.

Te gebruiken bij:

Het merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Naast de Heartstart FRx verkopen wij ook de Philips Heartstart HS1.


Alternatieven

Alternatieven voor het gebruik van de kindsleutel FrX AED is het gebruik van kinderelektroden. Helaas zijn er geen kinderelektroden beschikbaar voor de Heartstart FRx. Met het gebruik van de kindsleutel kunnen dezelfde elektroden gebruikt worden voor zowel kinderen als volwassenen.

Conclusie

De kindsleutel FrX AED is een unieke accessoire die gebruikt kan worden bij de Heartstart FRx van Philips. Door de sleutel in de AED te steken wordt het kinderreanimatie protocol geactiveerd en is het mogelijk om dezelfde elektroden te gebruiken voor kinderen en volwassenen.

Lees meer

Extra informatie Kindsleutel FRX AED

Merk(en) Philips
Soort artikel Overig
EAN 7423629466492
Lees meer

Klant beoordelingen Kindsleutel FRX AED

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindsleutel FRX AED” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Kindsleutel FRX AED

Artikelen Kindsleutel FRX AED

Elektroden AED; volwassene en kind (zoll, philips, heartsine, cardiac science, defibtech, physio control)

AED Elektroden

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en zogenaamde universele elektroden. Deze laatste […]

AED merk Philips Heartstart HS1 en FRX AED

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart HS1 PHILIPS HS1 / FRX […]

AED buurtpakket Philips, hartstichting en AEDmaster

AED buurtpakket

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze uit de HS1 en FRX […]

AED verzekering bij Diefstal

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal verzekering. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech […]