• ARKY rugzak geschikt voor AED en EHBO artikelen
  • ARKY rugzak geschikt voor AED en EHBO artikelen

ARKY Rugzak

150,00 Incl. BTW (Excl. BTW 123,97)

  • Geschikt voor elke AED & EHBO Artikelen
  • Waterafstotend
  • Materiaal: 600D Polyester
  • Gewicht: 2,5 kg
  • Afmetingen: 38 x 56 x 19
Offerte op maat

De ARKY rugzak is ideaal om voor uw AED te gebruiken in combinatie met gerelateerde EHBO artikelen. De tas heeft meer ruimte dan de ARKY rugzak compact. Dus bent u EHBO'er of werkt u op evenementen en/of festivals dan is de ARKY rugzak een zeer goede oplossing.

Specificaties ARKY Rugzak compact

Merk: ARKY Materiaal: 600D Polyester Gewicht: 2,5 kg Afmetingen: 38 x 56 x 19 Formaat rugzak: Groot

Het merk Arky

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf. Naast de ARKY rugzak verkopen wij ook de: ARKY rugzak compact, ARKY Buitenkast en de ARKY buitenkast + thermostaat.

De wandkasten van ARKY

Het merk ARKY levert wandkasten voor binnen en voor buiten. Voor binnen heeft het merk metalen kasten ontwikkelt van hoge kwaliteit. Doordat de kasten van aluminium zijn, zijn ze extreem licht en duurzaam. De wandkast voor binnen is geschikt voor alle merken AED’s en is verkrijgbaar in het wit en in het groen. De afmetingen zijn 38 x 38 x 20 cm. De binnenkast kan zonder of met alarm geleverd worden. Er zijn ook opties om de wandkast aan te passen naar eigen smaak door er bijvoorbeeld een eigen logo op te plaatsen. Voor buiten heeft ARKY twee varianten beschikbaar. Beide varianten zijn gemaakt van hoge kwaliteit High Impact Polystyreen (HIPS) en zijn 100% water- en stofbestendig. De binnenkant van deze AED wandkasten is ook gemaakt van aluminium. De AED kan in deze kasten veilig worden opgeborgen in verschillende weersomstandigheden zoals hitte, regen, sneeuw en vorst. De afmetingen van de buitenkant zijn 34 x 40 x 20 cm en van de binnenkant zijn 28 x 32 x 18 cm. Er is een variant zonder en een met 24V verwarmingselement. Deze wandkast met verwarmingselement kan temperaturen tot -45 ℃ weerstaan. Met een hangslot kunnen de wandkasten voor buiten afgesloten worden.

ARKY rugzak kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke AED rugzak het beste bij uw situatie past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Weet u precies welke AED en/of AED kast u wilt aanschaffen? Dan ontvangt u van ons, binnen 30 seconde, de beste prijs. Weet u niet wat u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED kast of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; ARKY rugzak. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie ARKY Rugzak

Merk(en) Arky
Soort artikel (Rug)tas
EAN 8719425475288

Lees meer

Klant beoordelingen ARKY Rugzak

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ARKY Rugzak” te beoordelen
Lees meer

Artikelen ARKY Rugzak

Geen gerelateerde artikelen gevonden

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel