• ARKY rugzak geschikt voor AED en EHBO artikelen
  • ARKY rugzak geschikt voor AED en EHBO artikelen

ARKY Rugzak compact

90,00 Incl. BTW (Excl. BTW 74,38)

  • Geschikt voor elke AED
  • Waterafstotend
  • Merk: ARKY
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Formaat rugzak: Compact

De ARKY rugzak compact is ideaal om voor uw AED te gebruiken. De tas heeft voldoende ruimte voor elke AED. Dus bent u EHBO’er of werkt u op evenementen en/of festivals dan is de ARKY rugzak een zeer goede oplossing.

Specificaties ARKY Rugzak compact

Merk: ARKY
Materiaal: 600D Polyester
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen: 31 x 40 x 15
Formaat rugzak: Compact

Het merk Arky

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf. Naast de ARKY rugzak compact verkopen wij ook de: ARKY Buitenkast en de ARKY buitenkast + thermostaat.

De wandkasten van ARKY

Het merk ARKY levert wandkasten voor binnen en voor buiten. Voor binnen heeft het merk metalen kasten ontwikkelt van hoge kwaliteit. Doordat de kasten van aluminium zijn, zijn ze extreem licht en duurzaam. De wandkast voor binnen is geschikt voor alle merken AED’s en is verkrijgbaar in het wit en in het groen. De afmetingen zijn 38 x 38 x 20 cm. De binnenkast kan zonder of met alarm geleverd worden. Er zijn ook opties om de wandkast aan te passen naar eigen smaak door er bijvoorbeeld een eigen logo op te plaatsen.

Voor buiten heeft ARKY twee varianten beschikbaar. Beide varianten zijn gemaakt van hoge kwaliteit High Impact Polystyreen (HIPS) en zijn 100% water- en stofbestendig. De binnenkant van deze AED wandkasten is ook gemaakt van aluminium. De AED kan in deze kasten veilig worden opgeborgen in verschillende weersomstandigheden zoals hitte, regen, sneeuw en vorst. De afmetingen van de buitenkant zijn 34 x 40 x 20 cm en van de binnenkant zijn 28 x 32 x 18 cm. Er is een variant zonder en een met 24V verwarmingselement. Deze wandkast met verwarmingselement kan temperaturen tot -45 ℃ weerstaan. Met een hangslot kunnen de wandkasten voor buiten afgesloten worden.

ARKY rugzak kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke AED rugzak het beste bij uw situatie past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Weet u precies welke AED en/of AED kast u wilt aanschaffen? Dan ontvangt u van ons, binnen 30 seconde, de beste prijs. Weet u niet wat u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED kast of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; ARKY rugzak compact. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie ARKY Rugzak compact

Merk Arky
Soort artikel (Rug)tas
EAN 7423633390325

Artikelen ARKY Rugzak compact

Arky aed kasten voor binnen en buiten

Arky

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen? Dan beschikt u in ieder […]